Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 artık söz izmirlilerin..seçimlerde her onurlu insan gibi kendilerine hakaret eden birini desteklememelerini bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: DarKRideR, 22 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: Allah Rahmet Eylesin şehitlerimize ... Onlar gibi insanlar asla gelmez,gelemez.Karşılıksız vatanı seven ve günümüzde 1 numaralı Türk diye gezinip beyinsiz beyinsiz işler yapanlar gibi değil,gerçekten sevgi beslediler vatanı. Allah Rahmet Eylesin tamamen katılıyorum.... bakalım yarın ne olacak bu olayla ilgili[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Unutulmaz, saygı ile yaşatılır. Memlekette şu anda o kadar çok kafası kesilecek insanlar var ki :( Kesilecek de değil hatta koparılacak...[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gericileri kubilay olayını hatırlayarak bir kez daha lanetle anıyorum.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Allah rahmet eylesin. gerçekten de inandılar,dövüştüler ve de öldüler. siyasi kısma bunu çekmek de bi kez daha güldürdü beni:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 "Kanı akıtıp içtiler" Bu safsata geldi bana, var mı düzgün bir kaynak ? Yoksa kötüyü daha kötü, iyiyi daha iyi göstermiş olmak için mi söylenmiş bir söz ?[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MobY Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Knını içilip içilmediğini bikmiyorum ama kafasının bağ bıçağı ile kesilip sözde şeriat bayrağına asıldığı doğrudur....[signature][hline]Give me something to kill my pain!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: dory, 22 Aralık 2005 07:31 tarihinde demiş ki: menemen olayı okudugumda beynime kazınan sayılı olaylardandi. su aralar hatılarlatılmasi hatta gerekirse gözlerine sokulmasi gereken cok insan oldugunu düşünüyorum. "Cumhuriyeti biz kurduk, sizler yaşatacaksınız" aynen tarih derslerinde öğrendiğim en vurucu bilgilerdendi:/[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar