256 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ya arkadaşlar bu Knight-Online tam bir para tuzağı haline gelir oldu. Nedenini soranlar olursa şu hesaba bir gözatın. Şu oyunu 200000 kişinin oynadığını düşünürsek.Bunun % 20'si 40000 yapar. 40 bin üye ortalama 20 $ premium ücreti ödese 1 Ayda K2Network 800000 $ elde edecek. :D Woooooooooooooooot.[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 maalesef böyle ve biz de bu b*ktan heriflere hala para veriyoruz,onlarsa bişi yapmıolar[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 walla yaf hiç düşünmemitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: 256, 23 Aralık 2005 19:16 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar bu Knight-Online tam bir para tuzağı haline gelir oldu. Nedenini soranlar olursa şu hesaba bir gözatın. Şu oyunu 200000 kişinin oynadığını düşünürsek.Bunun % 20'si 40000 yapar. 40 bin üye ortalama 20 $ premium ücreti ödese 1 Ayda K2Network 800000 $ elde edecek. :D Woooooooooooooooot. buna para tuzagi degil i$ denir. kimse kimsenin kafasina silah falan dayamiyor sonucta..[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 O zaman sokakta uyuşturucu madde satanlar da iş yapıyor doğru mu? Bağımlıların kimse kafasına silah dayayıp al demiyor :D[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ahahahhahaha[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: 256, 23 Aralık 2005 19:24 tarihinde demiş ki: O zaman sokakta uyuşturucu madde satanlar da iş yapıyor doğru mu? Bağımlıların kimse kafasına silah dayayıp al demiyor :D super bir mantik ve baglanti kurulmu$. ilkokul 2 cok mu zorladi?[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: 256, 23 Aralık 2005 19:24 tarihinde demiş ki: O zaman sokakta uyuşturucu madde satanlar da iş yapıyor doğru mu? Bağımlıların kimse kafasına silah dayayıp al demiyor :D ha bu arada zor gelmesin cevapliyim: evet i$ yapiyor. yapilan i$ler de yasal olan i$ler/yasal olmayan i$ler olarak ikiye ayrilabilir.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: tosun_pasa, 23 Aralık 2005 19:32 tarihinde demiş ki: said: 256, 23 Aralık 2005 19:24 tarihinde demiş ki: O zaman sokakta uyuşturucu madde satanlar da iş yapıyor doğru mu? Bağımlıların kimse kafasına silah dayayıp al demiyor :D super bir mantik ve baglanti kurulmu$. ilkokul 2 cok mu zorladi? Bence sen de çok zekisin, direk 5. sınıfa mı atlattılar ?[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: tosun_pasa, 23 Aralık 2005 19:22 tarihinde demiş ki: buna para tuzagi degil i$ denir. kimse kimsenin kafasina silah falan dayamiyor sonucta.. Aynen öyle... Hemen suçlamak saldırmak niye. O zaman hepiniz internet kafelere doluşuyorsunuz para tuzağımı oralar? Aylık premium parasını 1 günde veriyorsunuz oralarda. Adam dükkan açmış ister gidersin ister gitmezsin...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yuh 200.000 kişi abart hadi k.o k.e felan var diyelim k.o ya 50.000 kişi girse serverların halini sen hayal edebiliyomusun şahsen ben edemiyorum...[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar