Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

poliiiiiiii

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
picallo_tr bile kasrusa donduyse demeqqi karus olucan ondan alamadıgım bir suru np wardı şimdi karus oldu we benim np al ma işi yatar[signature][hline]Name: sak_suka
LeVeL:55
Np:1k ciwarı
Class:mage
skill:Glacier/Lighting
Ped ice
Mesaj tarihi:
karus ya da el morad olmanın bi avantajı yok :) senin kişisel görüşüne bağlı[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :)
Mesaj tarihi:
Hehe poli bunlar birlik olmuşlar illa ki adamı kasıcan =P[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :)
Mesaj tarihi:
tabiki en ii karus mage çünkü...elmoradlarda erkekler çok hızlı büyü yapıo ama int leri az yani 12 mp zarar da oluyon..elmorad kadınlarda ise int fazla ama büyü yavaş işte elmoradlarda sorun bu...karuslarda ise mage ler hem int 70 den başlıo hemde erkekler kadar hızlı büyü yapıolar...anlamışsınız dır umarım..ve ayrıca defansları daha fazla ppaper ların[signature][hline]lvl:62
server:cypher
NP:13xxx
character:arc mage
Mesaj tarihi:
said:
deterjan, 23 Aralık 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
tabiki en ii karus mage çünkü...elmoradlarda erkekler çok hızlı büyü yapıo ama int leri az yani 12 mp zarar da oluyon..elmorad kadınlarda ise int fazla ama büyü yavaş işte elmoradlarda sorun bu...karuslarda ise mage ler hem int 70 den başlıo hemde erkekler kadar hızlı büyü yapıolar...anlamışsınız dır umarım..ve ayrıca defansları daha fazla ppaper ların

Bence büyü hızıyla bir alakası yok ¿ ayrıca paper'ların deil pet mage'lerin defansı daha yüksektir.!!![signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :)
Mesaj tarihi:
pollliiiiii we ierleri kasın hadi yaf hadiii yarın öğlen a2 lufersıonda bekliorum bide hani klana eziq alıp kasıolar ya bazen öle bi klana alınma şansım warmı?sacred falan ??yaşasıııınnnn karuuuusssssssss
Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 23 Aralık 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
nie czde lvl kasilmio mu bende paso cz czdeyim ama lvl kasiom :-P

al işte ya buda uhuo süper mage bak bu kasar seni işte[signature][hline]Ares
Mage
62 Level
190k+ np
Ujio'yu blocklayanın ak !!!
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
arda hayirli olsn almişin sifreni.
la sabahtan beri eski mesajlara bakiom neler yazmişim neler yapmişim diye, harbiden üstünden zaman gectikce insan olgunlaşiyor. cocukca yazilar topicler v.s
ama bi de su var, o zaman benden geçtiyse senden de geçmiş olmasi lazim ama hiç olgunlaşamamişsin. ahuahuyah :)
  • Yeni Oluştur...