KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 poli iki saattir soruyom mageim sence karus oliimmi avantaj daamı fazla kasarmısın pls party pls lwl 1 aga 100k wersene :) bi cwppp pls el-moradmıu karusmu??sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 picallo_tr bile kasrusa donduyse demeqqi karus olucan ondan alamadıgım bir suru np wardı şimdi karus oldu we benim np al ma işi yatar[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 karus ya da el morad olmanın bi avantajı yok :) senin kişisel görüşüne bağlı[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya tmm benim arklar el-morad ama diolarki karusta dayanışma war daa rahat kasılıyo sizce?ahh ah ben en iyisi 60 a kadar el-morad kasıım sora karusa döniim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 valla ben level kasıcak en son kişiyim paso cz cz :D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 nie czde lvl kasilmio mu bende paso cz czdeyim ama lvl kasiom :-P[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hehe poli bunlar birlik olmuşlar illa ki adamı kasıcan =P[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 lem görende shell istiom sancak altı üstü 55 e kascam poli bea hade be dm falan keseriz item içinde bana güsel bi char yaparız ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tabiki en ii karus mage çünkü...elmoradlarda erkekler çok hızlı büyü yapıo ama int leri az yani 12 mp zarar da oluyon..elmorad kadınlarda ise int fazla ama büyü yavaş işte elmoradlarda sorun bu...karuslarda ise mage ler hem int 70 den başlıo hemde erkekler kadar hızlı büyü yapıolar...anlamışsınız dır umarım..ve ayrıca defansları daha fazla ppaper ların[signature][hline]lvl:62 server:cypher NP:13xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: deterjan, 23 Aralık 2005 19:36 tarihinde demiş ki: tabiki en ii karus mage çünkü...elmoradlarda erkekler çok hızlı büyü yapıo ama int leri az yani 12 mp zarar da oluyon..elmorad kadınlarda ise int fazla ama büyü yavaş işte elmoradlarda sorun bu...karuslarda ise mage ler hem int 70 den başlıo hemde erkekler kadar hızlı büyü yapıolar...anlamışsınız dır umarım..ve ayrıca defansları daha fazla ppaper ların Bence büyü hızıyla bir alakası yok ¿ ayrıca paper'ların deil pet mage'lerin defansı daha yüksektir.!!![signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 pollliiiiii we ierleri kasın hadi yaf hadiii yarın öğlen a2 lufersıonda bekliorum bide hani klana eziq alıp kasıolar ya bazen öle bi klana alınma şansım warmı?sacred falan ??yaşasıııınnnn karuuuusssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 19:28 tarihinde demiş ki: nie czde lvl kasilmio mu bende paso cz czdeyim ama lvl kasiom :-P al işte ya buda uhuo süper mage bak bu kasar seni işte[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 aga poli xD asdasd nostalji :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 arda hayirli olsn almişin sifreni. la sabahtan beri eski mesajlara bakiom neler yazmişim neler yapmişim diye, harbiden üstünden zaman gectikce insan olgunlaşiyor. cocukca yazilar topicler v.s ama bi de su var, o zaman benden geçtiyse senden de geçmiş olmasi lazim ama hiç olgunlaşamamişsin. ahuahuyah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ardan adam olmıcagı ufaklıktan belliydi diosun yani? :D arda kızmıon dim kanka :W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 eet aynen oyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 go away dudeS xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar