Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo][signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
noregret Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 her galibiyeti ss liyip post atıcakmısın?[signature][hline]live free,die well.. ---- nick: MrBoom server: Aege
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Arkadaşım guild olarak HoH aldık ilk kez (ve 2.) ve ss'ler ile sizinle paylaşmak istedim. nedir yani sorunun, söyle de bilelim?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball [Bu mesaj Silphatos tarafından 22 Aralık 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
noregret Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 daha oncede hoh kazandık die ss atmıstınız yanlıs hatırlamıosam her kazandıınızda atmanın manası ne onu annamıorum?[signature][hline]live free,die well.. ---- nick: MrBoom server: Aege
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Evet daha önce hoh konusu açmıştım bir tane ama onda loncadan 4 kişi vardı (http://forum.paticik.com/view.php?id=152406), bunları ise lonca olarak kazandık 2-3 gün önce.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Atıcak tabi adam,bizde kazansak bende koyarım SSleri hemen.Helal olsun dostum.[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis)
noregret Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 heh komik ne diim[signature][hline]live free,die well.. ---- nick: MrBoom server: Aege
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 çok komik bab kthxbye[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
Öne çıkan mesajlar