capyZER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 beyler noluyo???...once rollback simdide launcher hata veriyo surekli arti siteside calismiyo..neden????..bi bileniniz varmi???....yoksa sadece bende mi var bu sorun???....[signature][hline]ZER FAMILY ARMORS C.O. on dantoine-yakinsehir(on corbantis) abuz ZER-master armorsmith-master carbineer-novice merchant capy ZER-master carbineer-yakinda master bounty hunter-novice combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yok herkeste var sanırım server uçtu yine gelir birazdan herhalde. Ke olsa gelir birazdan diyemezdim adamlar 1 haftada anca düzeltiyo böyle bişey olunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bu oyunda lag varmı ke deki gibi? K2 gibi bi şirket mi var arkalarında? Ona göre başlıcam oyuna :P[signature][hline]Need to KnoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bende de client çalışmıyor, siteye girmiyor... sapıttılar iyice =)[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capyZER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ehehe ben sorunsadece bende var die oyunu bastan yukledim gene olmadi...eheh server gelince tekrar update yapcak:([signature][hline]ZER FAMILY ARMORS C.O. on dantoine-yakinsehir(on corbantis) abuz ZER-master armorsmith-master carbineer-novice merchant capy ZER-master carbineer-yakinda master bounty hunter-novice combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hazırlanın yeni patch gelio daha yavaş ve 1 saniye elemental attack :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 patch gelio büük ihtimal.. umarım rollback olmaz diğer serverlara fln...[signature][hline]Baron was here ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Reflective, 21 Aralık 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Bu oyunda lag varmı ke deki gibi? K2 gibi bi şirket mi var arkalarında? Ona göre başlıcam oyuna :P Bu oyunda ke nin 2 katı lag var ve arkalarında kore şirketi var.[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx (KE'yi bıraktım) _______________________ Server : Aege Nick : AGABEY Level : 21 Job : Trader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: agabey19, 21 Aralık 2005 21:43 tarihinde demiş ki: hazırlanın yeni patch gelio daha yavaş ve 1 saniye elemental attack :D nassı yani?! şaka mı yapıyosunuz?[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: agabey19, 21 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki: said: Reflective, 21 Aralık 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Bu oyunda lag varmı ke deki gibi? K2 gibi bi şirket mi var arkalarında? Ona göre başlıcam oyuna :P Bu oyunda ke nin 2 katı lag var ve arkalarında kore şirketi var. sen kede lag gormemişsin. bu oyundaki lagda hiç olmazsa bastıgın potlar işliyor[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Sacros, 21 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki: said: agabey19, 21 Aralık 2005 21:43 tarihinde demiş ki: hazırlanın yeni patch gelio daha yavaş ve 1 saniye elemental attack :D nassı yani?! şaka mı yapıyosunuz? şaka :) ama olması imkansızda değil yanii[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx (KE'yi bıraktım) _______________________ Server : Aege Nick : AGABEY Level : 21 Job : Trader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 silkroad da her ne kadar lag olsada ... knight a 10 basar hatta 100 basar... knight da harcadığım zamana acıyorum şahsen :)[signature][hline]Baron was here ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 o süre değişimi armor/full int giden karakterlere çok kötü olur, 5 sn zaten az diyoduk 1 sn ne demek ya? sn başı 100lerce mp mi kaybedecez?[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capyZER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 swg de daha iyi lag vardi:) ama en azindan olunce xp kaybetmiyodum:([signature][hline]ZER FAMILY ARMORS C.O. on dantoine-yakinsehir(on corbantis) abuz ZER-master armorsmith-master carbineer-novice merchant capy ZER-master carbineer-yakinda master bounty hunter-novice combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Baron, 21 Aralık 2005 21:50 tarihinde demiş ki: silkroad da her ne kadar lag olsada ... knight a 10 basar hatta 100 basar... knight da harcadığım zamana acıyorum şahsen :) aynen kardeş 9 ayımı verdim be buna başlasaydım şimdi lvl 40 ı geçmiştim :d[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx (KE'yi bıraktım) _______________________ Server : Aege Nick : AGABEY Level : 21 Job : Trader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 çoğunluk nerede oynuyor orada başlıyım.Muhabbet edecek adamlar olsun.[signature][hline]Need to KnoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yeni başlıycaksan troya gir ... en yeni server o ... diğerlerinde aştı genelde millet.. ben troydayım en azından :P[signature][hline]Baron was here ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 en yenisi aege değil miydi?[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hyr..troy[signature][hline]Baron was here ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Acc alıcam sitede açılmıyor...[signature][hline]Need to KnoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 düzeltilir merak etmeyin inşallah customer service ve premiumlar geliodur[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Sadece sunu soyliyim lanet gitsin bu oyuna.Surekli sorun sorun sorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 premium gelmesini istemem şahsen işin içine para girince oyunun b..u çıkıyor. adamlar bu sefer nasıl soyarız bunları diye düşünüyorlar.Şimdi ücretsiz hakkat ya bu adamlar server çalıştırmak için elektiriği interneti diğer masrafları sevabına mı yapıor acaba kimseden para almıyorlar.[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx (KE'yi bıraktım) _______________________ Server : Aege Nick : AGABEY Level : 23 Job : Trader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paralı edit başlarsa olay biter.[signature][hline]Duality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 siteyide değiştiriyorlar bence java script kodu ile sitede de kar yağar noel ağaçları olursa hiç şaşmam. Koreliler japonlar yılbaşı hastası çünkü :D[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx (KE'yi bıraktım) _______________________ Server : Aege Nick : AGABEY Level : 23 Job : Trader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar