Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage konusunda zayıfım yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewwet arklar yeni bi mage açtım sizce papermi?petmi?flame?glacier?light?hangisi we stun koymak nası bişidir iimidir daa lwl 28 ben bu mage i 55 e nerde kasabilirim cwp werirseniz sewinirimm. nick ELeMeNTaL__LoRD
Mesaj tarihi:
eğer olimpa daysan tabiki paper ol çünkü orda item az....ama cyher daysa sen blirsin..neyse stund işi 60 dan sonra olacak bi iş çünkü zor iştir.....walla 40 a kadar ash kasarsın..daha sonra deru ve aposdan ama ice san harpy den çıkma:D[signature][hline]lvl:62
server:cypher
NP:13xxx
character:arc mage
Mesaj tarihi:
lvl 60 kadar full ıce yuru 60tan sona paper ol

ıce ve flame yuru anca salam bı calınn varsa ve onlar deru ve apos donuyorsa lr yaparsın dıger turlu anlamı yok anahtar gorevını 61 den sonra yap fallen angel ve karus sembol hepsı 61 sonrası yapılacak ısler exler yarıya dusuyo cunku...

ash oae dts aoe dusuk lvlsan undyıng aoe sonra full

harpy aoede kasarsın
Mesaj tarihi:
lwl 60 a kadr ice ol sora flameye dönersn ilk başta skilleri ice we lightinge wer lwl 60da deiştirrsin;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr
Level:60
Server:Ares
Karakter:Ezik mage:D
Irk:Human
Mesaj tarihi:
bide şööle bi olay war ben karusa alışamadıınm için el moradım we erkek mage açtım çünkü female nin görüntüsü iirenç sizce el_morad olmamın we erkek olmamın dezavantajları? karus çok mu ii?hazır lwl düşükken geçiimmi karusa nası olur poli ?
Mesaj tarihi:
walla stun çok süper bişey. Benim lvl 54 paper light bi mage vardı diez'de full shell bi sin e stun yapabiliyodum ama üzerindeki itemlara göre stun değişir..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN
Server: Olimpia
Level: 4x
Race: Archer
np: 6xx
bilinc senin izinden gidiyorum :D
Mesaj tarihi:
poliiii abiiiiii karus oliimmi?olsam kasmak daamı kolay karusta bi cwp yass?bide kimbupislik bi sölesede bana bi 60+ mage editleseler nede olsa bu işin içinde. ee poli abi bekliyorum cwp ını??
  • Yeni Oluştur...