KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ewwet arklar yeni bi mage açtım sizce papermi?petmi?flame?glacier?light?hangisi we stun koymak nası bişidir iimidir daa lwl 28 ben bu mage i 55 e nerde kasabilirim cwp werirseniz sewinirimm. nick ELeMeNTaL__LoRD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ehuehu daha cok erken ama lvl icin Bence ice ol[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ice ol 45e kdr ice ver sonra ise hep light'a ver lvl 55te fln 80lik lr açlınca hem apos hem harpye istediğin partye girebilrsin....[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 eğer olimpa daysan tabiki paper ol çünkü orda item az....ama cyher daysa sen blirsin..neyse stund işi 60 dan sonra olacak bi iş çünkü zor iştir.....walla 40 a kadar ash kasarsın..daha sonra deru ve aposdan ama ice san harpy den çıkma:D[signature][hline]lvl:62 server:cypher NP:13xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 lvl 60 kadar full ıce yuru 60tan sona paper ol ıce ve flame yuru anca salam bı calınn varsa ve onlar deru ve apos donuyorsa lr yaparsın dıger turlu anlamı yok anahtar gorevını 61 den sonra yap fallen angel ve karus sembol hepsı 61 sonrası yapılacak ısler exler yarıya dusuyo cunku... ash oae dts aoe dusuk lvlsan undyıng aoe sonra full harpy aoede kasarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 lwl 60 a kadr ice ol sora flameye dönersn ilk başta skilleri ice we lightinge wer lwl 60da deiştirrsin;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aresteyim we flame oldum undyigng de 50 ye kasılırmı be?ben 54 olsam gerisi kolay ama nası kascam biraqz daa yardım plss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 undyingte 61 olan bi mage vardi eskiler bilir arkadascan1'i :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 uhuo diye bi mage var bak pm at ona en iyi mage'lerden biridir :P[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 uhuo mu Ujiomu O :D[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bide şööle bi olay war ben karusa alışamadıınm için el moradım we erkek mage açtım çünkü female nin görüntüsü iirenç sizce el_morad olmamın we erkek olmamın dezavantajları? karus çok mu ii?hazır lwl düşükken geçiimmi karusa nası olur poli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: KILLMASTER, 23 Aralık 2005 18:17 tarihinde demiş ki: hazır lwl düşükken geçiimmi karusa nası olur poli ? söyle poli agasi 8-)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 walla stun çok süper bişey. Benim lvl 54 paper light bi mage vardı diez'de full shell bi sin e stun yapabiliyodum ama üzerindeki itemlara göre stun değişir..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 62 ye kadar icelr ol sonra np için firelr ol ....[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 stun senin itemlerine ve karşındakinin itemi bağlı ama bence paper flame yap tabi lvl kastıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 poliiii abiiiiii karus oliimmi?olsam kasmak daamı kolay karusta bi cwp yass?bide kimbupislik bi sölesede bana bi 60+ mage editleseler nede olsa bu işin içinde. ee poli abi bekliyorum cwp ını?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar