0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yaw bu kadar da olmaz yaw tum serweralara non-preminyum dio tepedeki not in serwer yazyısına tıklıyorum non- preminyum ohaaa walla hayret bişey yaw baslayacam bunların non -preminyumundan yaw 1 saatir oyuna giremiyorum....[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Usko gm lerinin felsefesi parayı veren düdüğü çalar elin abd lisi nerden biliosa nasreddin hoca yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 werecem ben onlara parayı bidaha bakalım duduk calabileceqlermi?[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar