loveboy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bus hangi yaratıktan çıkar ve bu yaratıklar nerde yaşar? kesmek için kaç lvl gerekr? assassinim ve elimde mirage dagger +3 ve mirage dagger +1 var. cevaplar icin simdiden tesekkurler.[signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 41 Priest Karus np : 50 Clan : Letha Manner : 67 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 atross ve riote genelde nadir olarakta dier tüm yaratiklar düsürür mesela 5000de 1 atross kesemezsin tek basina...riote kesebilirsin belki ama o elindekilerle zor[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yapacağın ilk iş şöle:D ilk önce o mirageri parayla aldığın bus larla uğgrade et:D ondan sonra yanıtını veririz:D[signature][hline]lvl:62 server:cypher NP:13xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Valla arkadaşım en güçlü yaratıktan da çıkabilir en zayıfından da. Lycan,Dire Wolf, ( güçsüzleri) Riote,Atross,Uruks,Harpys, ( güçlüleri) Her zaman çıkacak diye bir kaidesi de yok.Şansa kalmış.[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Apos tan da düşüyo ama kaçyüzbintane kesince 1 tane çıkıodur bilmiom ama ben son 2 veya 3 apos party sinde toplam 3 tane çıktı 2 si bus 1i bes[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 atros,riote,harpy,raven bikez gavolttan bile çıkmıştı arkadaşada death knightdan çıkmıştı yani sonuçta bütün yaratıklardan çıkabilyo ama olaslıkları düşük olasılıkları yüksek olan riote gibi cz yaratıklarıki nerdeyse her kesdiğinde çıkıyor...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 peki 256 bişey sorcam.. millet merchantlara 250 tane koyuyo..ben köpeklerden çok çıkıyo die duydum doru mu?[signature][hline]lvl:62 server:cypher NP:13xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 onlar dupe tur dupe. Ama ben Marla yı kasarken yani yaklaşık 9 ay önce bi kere cz de blood seeker kesioduk bi debuffer la her 10 veya 15 tanede 1 garanti BUS veya BES çıkıodu CZ de her yaratıktan çıkıo. Beast, Blood Seeker, Death Knight (öncelik diyebilirim hem hızlı kesersin hemde çıkarma şansın çok olur)[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok [Bu mesaj Joey tarafından 23 Aralık 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oo ii o zaman(bunu sölemekten utanıyorum ama)bu gece kosp u blood seeker ve beastların ordaki evin içine koycAM...bleesed çıksın bari:D[signature][hline]lvl:62 server:cypher NP:13xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 upgrade isini paticik forumlarında 100 kez okumamam ragmen hic beceremiyorum. bi tane mrage daggeri +2de yaktım. soyler misiniz ne zaman hangi scrollu basayım? bide bu riote sadece czde mi var?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 utanıosun madem neden kullanıyosun?[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cz de beast kes bi çeşit köpek 2 saatte blessed dex int bes ve bus düşürdüm 4.5k exp 1k gibi parada çıkıo 50 55 arası için exp de fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: loveboy, 23 Aralık 2005 17:51 tarihinde demiş ki: upgrade isini paticik forumlarında 100 kez okumamam ragmen hic beceremiyorum. bi tane mrage daggeri +2de yaktım. soyler misiniz ne zaman hangi scrollu basayım? bide bu riote sadece czde mi var? evet sadece CZ de ama CZ deki her yaratıktan çıkıyor zaten. onun için gidip Death Knight veya Beast Kes derim. Bu arada Mirage dagger upgrade te zannedersem yabir bug var yada upgrade şansı çok az çünkü +2 e basarken high clas bir itemin normalde BUS la %100 olması gerekirken bende yakmıştım. Mirage UP SUX,[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kukry +7/70 nasıl tavsiye eder misiniz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 walla ii derim ama mirage +3 den ii olduğu kesin:D[signature][hline]lvl:62 server:cypher NP:13xxx character:arc mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben her zaman (Sheller dahil) upgrade i ilk kez o 40k lık kağıttan yapıyorum. Yakmadım hiç Sonra Bus..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aposdan çıkıyor ama git parayla al sen[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cypherda bakıyorum merchantlarda 500-600 tane bus satanlar oluyodu bazende 500 küsür abyss.. ama hala varmı bilmiyorum bayadır girmiyorum cyphera hemde normalden çok daha ucuz oluyodu [Bu mesaj neter_ tarafından 23 Aralık 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar