abdallah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Siteye login olduğumda mailimi soruyor yazıyorum ve mailime şifre geliyor ama gelen şifre ile girince şifre yanlış hatası veriyor.Gene ilk şifrem geçerli oluyor en az 50 kez denedim lütfen bir yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ah 50 defa deneyene kadar, bi defacık şu forumu bi araştırsaydın ya...[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Murtaza, 23 Aralık 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Ah 50 defa deneyene kadar, bi defacık şu forumu bi araştırsaydın ya... Çok haklısın daha 2. sayfada topic var. Ama murtaza benşu arama olayını çöemedim yazdıgım hiç bi kelime ile ilgili konu cıkmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 İşte bu yüzden bi konu açarken dikkat edin diyoruz... Misal; Priest statları hakkında yardım istiyosanız, "priest stat" yazın arayın. E aradığınız şey hakkında bilgi bulabilmeniz için mutlaka bu konuyu açanların BAŞLIK hakkında dikkatli olmaları gerekiyor. Tutup da "yardım edin banaaa böhühühü :(((8888888888" diye konu açarlarsa kimse aradığı şeyi bulamaz, ortalık darmadağın olur.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aradım aradım bulamadım bir yardım edin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şifre diye arattım ama hiç bir konuda benim sorunumla ilgili bir yazı yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Heralde yardım etcek biri yok.Bu forum yardım amaçlı değil muhabbet amaçlı kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sifre DEgisiminde Sorun Var .. Degistirdigin Zamn Mailine Sifre Gelip Gelmemesi Şans işi Artık .. Bence Sansını zorlayip Sifre Degistirme ..[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yanlış anladın galiba şifre geliyor ama gelen şifre geçersiz oluyor gene ilk şifremi kullanıyorum.50 kez denedim hepsinde de mail geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 murtaza her forum açışta bir link oluşturmalısnız linkin başlığı bu forumu açmadan önce hiç arama yaptnmı? die olcak merak edn tıklıcak ona ve arama yapcak bu kdr olur anca yukardaki arama yazısı çok küçük millet göremiyo olabilir biraz büyültmek lazım taibiki bunuda site admininine sölemek lazım oda başka:S....[signature][hline]Photo Uploded... [Bu mesaj _KoRn3R0th_ tarafından 23 Aralık 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Evet Anormal bisey diil Bicok degistiren Kişiye Yanlıs pass gönderiliyo Yapman gereken Sey Mail Atmak [email protected] [email protected] Şansını Dene ..[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: _KoRn3R0th_, 23 Aralık 2005 18:26 tarihinde demiş ki: murtaza her forum açışta bir link oluşturmalısnız linkin başlığı bu forumu açmadan önce hiç arama yaptnmı? die olcak merak edn tıklıcak ona ve arama yapcak bu kdr olur anca yukardaki arama yazısı çok küçük millet göremiyo olabilir biraz büyültmek lazım taibiki bunuda site admininine sölemek lazım oda başka:S.... Biraz dikkatli okumayı dene.Arama yaptım ama bu konu ile ilgili bir şey bulamadım yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar