Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ülser... anemi... ve kansere yolculuk

izOn

Öne çıkan mesajlar

Geçmiş olsun, ama moralini yüksek tutman çok önemli bu dönemde, tıpkı senin yaptığın gibi. Her şey yemek içmek değil zaten, biz sanki sana yasak olan şeyleri yiyoruz da madalya mı takıolar :( Zaten ülserin tedavisi var ama kaynağının ne olduğunu bulmaları lazım, mesela annem de ağlardı mide ağrısından eskiden ama şimdi ülser derdi kalmadı, istediği şeyleri de yiyebiliyor. Aneminin de değişik nedenleri var, ona göre tedavi edilebilir, ama senin moralin iyi olsun yeter ki, her şey yoluna girer. Hastalıkları yenmenin %50si pozitif enerji ve hayatı sevmek.
Belki de ÖSS'ye gireceğin için stres yaptın içten içe ve midene vurdu? Ben ÖSS'ye gireceğimde lenf bezlerim davul gibi şişmişti, bir de bağırsaktan kan geliodu, ki iğrenç bi şey, direk kolon kanseri demek... Üniversiteli olmadan ölmeyeceğim derdim ve zaten sınavdan sonra düzeldi ve hiç bi şeyim kalmadı. Umarım senin de hiç bi şeyin yoktur.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

iki sene önce tercih yapmamıştım puanım gayet iyiydi öyle söyliyim sonra yazılım danışmanı olarak çalışmaya başladım ama üniversite diploması olmadan da bir aile kurmak pek mantıklı değildi ( geleceği düşünerek :) ) sonra össye dedik sınav sistemi değişti vesair ve inan şuanda tek isteğim bu "öleceksemde össden sonra" ne olursa olsun "direnirim" :) aha olmadı seneye ben bu yazıları okuyamıyorum yani artık yokum ama en azından
direndi ve başardı. Başardım çünkü kendim mutluyum istediğim hayatı yaşıyorum ve SİGARAYI BIRAKIYORUM :) YARINDAN İTİBAREN ( paket bitti gidip almıycam :D ) sigara benim yaşamımda yok :)
sigarada mutlu etmiyor da o açıdan bazen dumanı gözüme kaçıyor :) alis harikalar diyarında olmasada izon dünya sınavında :)

desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar,
sanırım pazartesi günü doktoruma gidip hem endoskopi için hemde bu kültür testi midir nedir onun için tekrardan bir randevu alacağım bakalım tam olarak ne diyecekler....

çok teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...