No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Selam herkese İrc de frp oynamak isteyenler varsa buraya yazsın bi tarih belirler oynarız oyunumuzu dm veya player olmak isteyenler buraya yazsın Güzel oyun çıkarırız inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 hede höde hadi şimdi başlıyalım[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 hade oynayalim ben hazirim :-)[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 baltalamak istemem ama muthis sIkIcI.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Ben ve Kendercik tüm gece açığız oynamaya! //Kenderleme[hline]:D Born to be a kender :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 hade oynayalim ohooooooooo oley vaaauvv :-P[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 O zaman /server irc.superonline.com #ircfrp kanal1na gelin konusalim oyunu kurar1z hadi gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 millet bu gefce gene atalımmı irc de frp? ne dersin nofear? ii olmazmı? drowdan selamlar ;> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ben erken yaticam ama 2 saat en fazla kalabilirim yaneee 23:30 da yatacam basim çatliyo çünkü...[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HEYYT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 işkence... online frp çıktı bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 olm orada olan varsa ircfrp kanalına gelsin... ben yeni gelebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Bu akşam yine bi frp atalımmı oynamak isteyenler buraya yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben oynarim hatta belki oynatirim :-P elimde manyak bi seneryo var uheueuhe ama oynamak daha fazla isime gelir ...[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben oynarım o zaman gene aynı yerde saat 10 gibi ircfrp de buluşalum sol serverında ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Frp oynamak isteyenler saat 22.00 da superonline serveri #ircfrp kanalına gelsin[hline]In a world where you can be anyone…Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas Yakında Oside :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: Bedava Osi Accountları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Zydar özellikle sen gel :)[hline]In a world where you can be anyone…Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas Yakında Oside :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: Bedava Osi Accountları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bu akşam 22:00 de frp atcaz ircfrp kanalında sol serverında. hadi millet gelin.zydar DM ooooollll :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Saat 22.00 da yeterli çoğunluk kazanılırsa oyun başlıyacak /server irc.superonline.com #ircfrp[hline]In a world where you can be anyone…Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas Yakında Oside :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: Bedava Osi Accountları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 pardon simdi nette girdim geliyom[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Alemin Kralı Zydar mauaha :P[hline]In a world where you can be anyone…Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas Yakında Oside :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: Bedava Osi Accountları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Vay vay, ne karizma yapmış bizim fare. :D[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 :D valla dün aksamki oyunda millet çostu.. devlerin kaleye bodoslama dalan dan tutunda bi çocugu evire cevire döven bile var.. Hatta öldürdükleri orklari YiYEN evet yanlis okumadiniz yiyen half-ork lar bilem vardi.. Ama oyun geç saate kaldii için her kez çikmak zorunda kaldi. Bu aksam gelemeyebilirim çünkü basim çatlicak nerdeyse uyicam dinlencem ilaç alicam sonra gelirim belki. Aksama kadar nete giremicem hatta aksamda giremeyebilirim, buraya yazarim eger gelemiceksem.. Hade kaçtim ben. :lol:[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ee saat 22:21 nobady here!! ilk gelene iltimas geçicem[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 abi hadi girin bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 geçen akşam niye kimse gelmedi ???? oynayamadık.bu akşam herkesi bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar