FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 beyler oyunumuz çıkalı bikaç ay oldu.oyunun içeriği,önceki rtw ye göreki karşılaştırılması kısacası oyunun şimdiki durumu nedir?paylaşayım dedim..[signature][hline]türk milleti var oldukça dünya medeniyet dengesi bozulmaz!!!!
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 abi hiç mi kimse yazmaz yahu?[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!!
malcolm Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Oyun icindeki aciklamalari okuyunca, bu insanlar atlariyla dogarlar, yurumeden once ata binmeyi ogrenirler vs demis gaza geldim hunlarla basladim cok da guclu gelmediler. Atli olculari ve agir suvarisi iyi ama piyadesi cok kotu ve siege aletleri de yok. Oyunda diger birkac irkinda ayni gucde agir suvarisi var sadece hunlarinki biraz daha ucuz okadar. Sinavlar gecsin ayrintili olarak yazarim.
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ama oyundaki en güçlü süvariler de hunlarda söyleyeyim;)
Öne çıkan mesajlar