BLooDRaiN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 17 lvl archer kastim ama skilleri nasıl verecegimi bilmiyorum. bi turk arkadasın tavsiyesi uzerine sadece ilk acılan skillerimi yukseltiyorum.dierlerine uplamam gerekmiyormu? magic attak skili olaraktan da lightingi sectim nick: BLooDRaiN server:troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bence skill pointlerini çok çabuk kullanma lazım oluyor sanra zaten 20 lere kadar 5-12 arası açılan skilerin 1 . seviyeleri yeterli oluyor force olarak genelde archer lar ice seciyor ama secim ve zevk senin[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 skilleri sıfırlamak mumkunmu :D her bişeye bastımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aynen 0 lamak mumkunmu nerde yapcaz herseye bastım lvl 8 oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 o tüpü nasıl kullanıcaz bi bilgin varmı?moruktan aldıgımız zımbırtıları [signature][hline]S:Aege N: DontLoveMe J:Thief (lvl:2) L:24 [Bu mesaj Unforgiven4ever tarafından 23 Aralık 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 the server in examination or out of working time. Connect http://www.silkroadonline.co.kr to see more information DİYO ve oyuna giremiom neden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 5 tüpe 5 skill point yani[signature][hline]S:Aege N: DontLoveMe J:Thief (lvl:2) L:24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sword karakteriniz varsa cold, spear karakteriniz varsa lightning en uygun skill oluyor. blade/glavie str attacklarda daha iyi olduğu için force gruplarının sadece ilk skill kitabına ve son kitabına sp harcayıp fiziksel saldırınızı ön planda tutarsanız karakteriniz daha dengeli gelişir. harcadığınız stat puanlarına dikkat edin ilerde ah ben napmışım bir canavar yaratmışım demeyin sonra. bow kullanan karakterler için de cold en akıllıcası. full str gidenler force skillini alabilirler, healing, cure vb özellikleri bakımından. Bir tavsiye daha, seçeceğiniz skilleri önceden belirleyin, 1. lvldan başlayarak biriktirin sp'nizi. daha fazla sp kazanırsınız karakterinizin lvl'ı ile skill lvl'ınız arasındaki fark açıldıkça.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. [Bu mesaj Sacros tarafından 23 Aralık 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar