_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya tmm ii hoş kosp un 1 çok avantajı war. hatta itiraf edim 1 saat önce 1 tadınada baktımm ii tmm da bu işin zevki nerde ?? oturdugun yerden kasmak çokmu zevkli gelior millete Garip[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;(
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 walla ben kospu 2-3 kez kullandm ondada abbsyde kutu açmak içn nowayı ben atıodum yaratıkları ben kesiodum ama kutuyu o topluyodu azcık güzel oluyodu:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tmm kolaylıgı warda..... ne bilim işte adrenalin yok :D[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;(
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kosp kullandıgında adama zevk veriyomu bilmem ama adam ıwı yükseltiyo sonrada gelip diyo ben koxp kullanmıyorum bilegimle kastım falan filan[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 militan tamda bizim cafeyi anlattın ha :D[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;(
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 elbette her işi kospa bıraksaydm zevksiz olurdu ama benmkinde kosp sadece kutu topladı:D zatn kutu toplamanın ne adrelanini olacakki[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tamam kasmak çok zevkli diil am i çok avantajı var dediğin gibi...ayrıca kosp un meyvesini alınca yani lvl 62 ye kadar çıktıktan sonra acayip zevk vermeye başlıo charın...ve normalde kesemeyeceğin şeyleri koşarak kesmek bence çok eğlenceli
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: emir, 23 Aralık 2005 16:57 tarihinde demiş ki: elbette her işi kospa bıraksaydm zevksiz olurdu ama benmkinde kosp sadece kutu topladı:D zatn kutu toplamanın ne adrelanini olacakki :D:D:D:D:D:D:D:D olsun bea her kutuya koşmakda adrenalin yaratır ya 1 ini açamassan? = lan kesin onda item wardı :P[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;(
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: _Kab1z_, 23 Aralık 2005 16:59 tarihinde demiş ki: lan kesin onda item wardı :P bu korkutuo zatn insanı:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ;)[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;(
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 neyse zatn artk abbsy de kapalı hiç kullanmıom:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 desene gitti güzelim kutular zzz.......[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;(
efendi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Zevk aramıcaksın zaten. Yatarken kurcaksın makina başında değilken harcadığın vakitte de experience kasmış olucaksın. Got it?
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: efendi, 23 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki: Zevk aramıcaksın zaten. Yatarken kurcaksın makina başında değilken harcadığın vakitte de experience kasmış olucaksın. Got it? oyunun tadı nerede kaldı???[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: emir, 23 Aralık 2005 17:06 tarihinde demiş ki: said: efendi, 23 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki: Zevk aramıcaksın zaten. Yatarken kurcaksın makina başında değilken harcadığın vakitte de experience kasmış olucaksın. Got it? oyunun tadı nerede kaldı??? aslında tadı tamda burda ;) Neyse salla.......[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;(
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: _Kab1z_, 23 Aralık 2005 17:06 tarihinde demiş ki: said: emir, 23 Aralık 2005 17:06 tarihinde demiş ki: said: efendi, 23 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki: Zevk aramıcaksın zaten. Yatarken kurcaksın makina başında değilken harcadığın vakitte de experience kasmış olucaksın. Got it? oyunun tadı nerede kaldı??? aslında tadı tamda burda ;) Neyse salla....... ii git kospa bağla 4x charını 6x yap sora banlarlar inş:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 walla imzayı oku sonuca direk kendin warıcaksın ;)[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;(
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: _Kab1z_, 23 Aralık 2005 17:09 tarihinde demiş ki: walla imzayı oku sonuca direk kendin warıcaksın ;) hacklendiğini anladk bi daha 6x e kas işte kospla bu seferde banlan imzan deişir farklılık olur:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human
efendi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 :D ban pls ban pls ban pls!..........
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aaaa o bikere olur artıg yazargen bile gosp un k sini gullanmıorum cıgardım ben onu hayatımdan :D[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;(
Öne çıkan mesajlar