_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya tmm ii hoş kosp un 1 çok avantajı war. hatta itiraf edim 1 saat önce 1 tadınada baktımm ii tmm da bu işin zevki nerde ?? oturdugun yerden kasmak çokmu zevkli gelior millete Garip[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 walla ben kospu 2-3 kez kullandm ondada abbsyde kutu açmak içn nowayı ben atıodum yaratıkları ben kesiodum ama kutuyu o topluyodu azcık güzel oluyodu:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tmm kolaylıgı warda..... ne bilim işte adrenalin yok :D[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kosp kullandıgında adama zevk veriyomu bilmem ama adam ıwı yükseltiyo sonrada gelip diyo ben koxp kullanmıyorum bilegimle kastım falan filan[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 militan tamda bizim cafeyi anlattın ha :D[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 elbette her işi kospa bıraksaydm zevksiz olurdu ama benmkinde kosp sadece kutu topladı:D zatn kutu toplamanın ne adrelanini olacakki[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tamam kasmak çok zevkli diil am i çok avantajı var dediğin gibi...ayrıca kosp un meyvesini alınca yani lvl 62 ye kadar çıktıktan sonra acayip zevk vermeye başlıo charın...ve normalde kesemeyeceğin şeyleri koşarak kesmek bence çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: emir, 23 Aralık 2005 16:57 tarihinde demiş ki: elbette her işi kospa bıraksaydm zevksiz olurdu ama benmkinde kosp sadece kutu topladı:D zatn kutu toplamanın ne adrelanini olacakki :D:D:D:D:D:D:D:D olsun bea her kutuya koşmakda adrenalin yaratır ya 1 ini açamassan? = lan kesin onda item wardı :P[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: _Kab1z_, 23 Aralık 2005 16:59 tarihinde demiş ki: lan kesin onda item wardı :P bu korkutuo zatn insanı:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ;)[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 neyse zatn artk abbsy de kapalı hiç kullanmıom:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 desene gitti güzelim kutular zzz.......[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Zevk aramıcaksın zaten. Yatarken kurcaksın makina başında değilken harcadığın vakitte de experience kasmış olucaksın. Got it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: efendi, 23 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki: Zevk aramıcaksın zaten. Yatarken kurcaksın makina başında değilken harcadığın vakitte de experience kasmış olucaksın. Got it? oyunun tadı nerede kaldı???[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: emir, 23 Aralık 2005 17:06 tarihinde demiş ki: said: efendi, 23 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki: Zevk aramıcaksın zaten. Yatarken kurcaksın makina başında değilken harcadığın vakitte de experience kasmış olucaksın. Got it? oyunun tadı nerede kaldı??? aslında tadı tamda burda ;) Neyse salla.......[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: _Kab1z_, 23 Aralık 2005 17:06 tarihinde demiş ki: said: emir, 23 Aralık 2005 17:06 tarihinde demiş ki: said: efendi, 23 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki: Zevk aramıcaksın zaten. Yatarken kurcaksın makina başında değilken harcadığın vakitte de experience kasmış olucaksın. Got it? oyunun tadı nerede kaldı??? aslında tadı tamda burda ;) Neyse salla....... ii git kospa bağla 4x charını 6x yap sora banlarlar inş:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 walla imzayı oku sonuca direk kendin warıcaksın ;)[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: _Kab1z_, 23 Aralık 2005 17:09 tarihinde demiş ki: walla imzayı oku sonuca direk kendin warıcaksın ;) hacklendiğini anladk bi daha 6x e kas işte kospla bu seferde banlan imzan deişir farklılık olur:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 :D ban pls ban pls ban pls!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aaaa o bikere olur artıg yazargen bile gosp un k sini gullanmıorum cıgardım ben onu hayatımdan :D[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar