Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Buradan yorumları falan okudum da alakasız yani , gay metal ne demek kardeşim... Adamlar eskinin müziğini yapıyorlar. Çok da iyi yapıyorlar. adamlar hard rock yapıyor saygı duyuyorum, seviyorum ve gerçekten gerek vokal olsun gerek solo olsun çok iyi bir uyum... Şarkıları coverlamak da olcukça zor gibi geliyor bana. unutulan müziği geri getirdiklerini inanıyorum. Bu kadar piyasa olmasının nedeni aslında o müziğe özlem. One way ticket singleları ve yeni çıkan albumlerini (hepsini dinlemedim ama) taktir ettim. One way ticketta AC/DC - highway to hell e bir gonderme var gibi duruyor. 8/10 veririm ben.. size de yorumlarınız kalmış =)[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 darkness severim. gay metal yakıştırması solistle bağdaştırılıyor. yapılmaması gerek.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hoşuma gitti şarkı, klipte enteresan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
obacan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Grubu ilk çıktından beri dinliyorum bu albumlerinide çok beendim zaten 2. oldu =) Gay metal nedemek anlamadım ama hard rock işte..[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros]
Djan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Dave Mustaine'in lafidir aslinda. Glam = Gay Los Angeles Music sonra birileri daha turetti Gay Los Angeles Metal , turerken sonunda Gay Metal oldu. Gerci bu lafi etmeden defalarca Motley Crue'nun ikinci-ucuncu alt grubu olarak calmistir Megadeth. Darkness'in en iyi yani mutevazi adamlar, Def Leppard'la konsere ciktiklarinda bunu acikca gosterdiler. 80lerde is yaparlar miydi diye sorarsaniz, buyuk ihtimal yapamazlardi ama bence Darkness son yillarda cikan(ve klibi yayinlanan) en iyi grup. Ek olarak, Saigon Kick, Britny Fox, Danger Danger , Skid Row gibi gruplarin bile soundlarini degistirip alternatife yonelmislerdi. Bu adamlarin 80lerin etkisinin iyice kayboldugu 2000lerde bu sekilde ortaya cikip seslerini duyurabilmesi de buyuk basaridir. [Bu mesaj Djan tarafından 23 Aralık 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar