PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 http://img323.imageshack.us/my.php?image=tamtam6vn.jpg Inhostess kım dıye soracaksınız bılıyorum soglım tam__tam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ßen Dupe Yapmam dıyen Ark Tam__Tam ßana tradeden +2 4 adet rol +7 2 aded shell pad 10 tane bakırra +12 dex earring we ondan sonra 1 trade daha +8 6 adet shard +8 ce 3mılyar para gösterdi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 http://img323.imageshack.us/my.php?image=tamtam6vn.jpg [signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked [Bu mesaj NightHunter666 tarafından 22 Aralık 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj NightHunter666 tarafından 22 Aralık 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ehue abi sanada yollamıstım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 evet ^_^[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya neden mıllet ne yaptıgını saklıor ark anlamam ya bende dupe yapıordum bak ben soglıorum onlar neden ınkar edıorkı anlamıs degılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 aaa şimdi bu itemler hiç dupeye benziyomu allah aşkına yaaww böle dupemi olur:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 lol emir rol o kadar kolay cıkan 1 ıtem degıl kı +6 str takımı bu o rolu +2 yapması ıcın elınde +1 3 tane rol olması lagzım ve bana sonra dedıkı mesgul etme benı +3 e basacam bıraz daha kasmam lagzım dedı :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bu internete gıcık oLuorum Resmi bi göremedim Hasta oLdum... edit: Yazı yazdıktan sonra açıLdı enteresan ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 22 Aralık 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: PaMiR, 22 Aralık 2005 19:52 tarihinde demiş ki: lol emir rol o kadar kolay cıkan 1 ıtem degıl kı +6 str takımı bu o rolu +2 yapması ıcın elınde +1 3 tane rol olması lagzım ve bana sonra dedıkı mesgul etme benı +3 e basacam bıraz daha kasmam lagzım dedı :D:D bu söylediklerini hepsini biliyorum sen herhalde yazdklarımdan çok imzamdaki ezik mageye bakmışsn ben dalga olsun die öle yazdım yoksa basbaya dupe:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 muahahuha emir :D o chatlax_izmirlee benım chardı sattım sımdı n00bun tekıne cz de habıre yatıor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 süper :D hayırlı olsun ne diyelim :D kedi erişemediği ciğere mundar dermiş bizimkide o hesap:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: PaMiR, 22 Aralık 2005 19:54 tarihinde demiş ki: muahahuha emir :D o chatlax_izmirlee benım chardı sattım sımdı n00bun tekıne cz de habıre yatıor :D işte banada n00bun teki habire cz yatıo demesinler die cz ye girmiom :D:D:P:P[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ßu oyun adamı 0 a ındırıyor bu oyuna baslamadan once hosting shell mel satardım oyuna basladım makınam kapandı :D:D pckopat benım musterımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Lan Özkan Senmiydin Ezük Bende diOm Pamir YabanCı geLmiOr hiç Sormakta Sormadım :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Muahaha Eved ßen ehuehue[signature][hline]Name: YASiN31 clan: ---- Server : Ares Lvl: 62 np : 39k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Bayramda 65 olucam jaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: PaMiR, 22 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki: ßu oyun adamı 0 a ındırıyor bu oyuna baslamadan once hosting shell mel satardım oyuna basladım makınam kapandı :D:D pckopat benım musterımdı [signature][hline] bu oyuna başlamadan tembel bi fen lisesi öğrencisiydim şimdi daha tembel bi fen lisesi öğrencisyim:D:D [Bu mesaj emir tarafından 22 Aralık 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bir Ara cyhperdeydin ne zmn arese geçip 62 oLdun yoksa aresten mi cyhper a geçmiştin bişi anLamadım.... yoksa char mı satın aldın[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ohaa orda oje geciyoo human townında eski bi ss bu galibaa ben humanım daha :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 EVET OJEEE tamda ben onu dıcektım KE dıye 1 dosya acmıstım pc de daha yenı buldum o dosyayı ss eskı evet düpe wipe den once ama ben tamtamı ben duper degılım demesıne gıcık olmustum onun ıcın koydum ss yı ojee eskı anılarını yenıle dıye senınde adını sılmeıdm oradan adam bagırıor ojeeee :D:D:D pckopat Cypherdekı char abımındı ben gırıordum arada 1 ßen asıl aresdeydım saten[signature][hline]Name: YASiN31 clan: ---- Server : Ares Lvl: 62 np : 39k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Bayramda 65 olucam jaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yok bea onlar işi genişletmiş kendi charıyla dupe yapıyor hatta yapıp taze taze satıyorlar kendi charıyla :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ehuehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ayrıca premiumda item düşmesini artırmaz. Premium kasadan çıkan parayı ve alacağınız expyi artırır hepsi bu. Ben premiumsuz 1 saat dmde 3-4 milyarlık item çıkarmıştım. Premium varken 1 saatte cleaver çıktı 2 tane. Şans olayı bu...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar