Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow

PaMiR

Öne çıkan mesajlar

bu internete gıcık oLuorum Resmi bi göremedim Hasta oLdum... edit: Yazı yazdıktan sonra açıLdı enteresan ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu
LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde )
CLan : AshQiyA
Np : 13x.xxx
Server : Cyhper ( -_- )

[Bu mesaj pckopat tarafından 22 Aralık 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PaMiR, 22 Aralık 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
lol emir rol o kadar kolay cıkan 1 ıtem degıl kı +6 str takımı bu o rolu +2 yapması ıcın elınde +1 3 tane rol olması lagzım ve bana sonra dedıkı mesgul etme benı +3 e basacam bıraz daha kasmam lagzım dedı :D:D

bu söylediklerini hepsini biliyorum sen herhalde yazdklarımdan çok imzamdaki ezik mageye bakmışsn ben dalga olsun die öle yazdım yoksa basbaya dupe:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr
Level:60
Server:Ares
Karakter:Ezik mage:D
Irk:Human
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PaMiR, 22 Aralık 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
muahahuha emir :D o chatlax_izmirlee benım chardı sattım sımdı n00bun tekıne cz de habıre yatıor :D
işte banada n00bun teki habire cz yatıo demesinler die cz ye girmiom :D:D:P:P[signature][hline]Nick:Rodrigueztr
Level:60
Server:Ares
Karakter:Ezik mage:D
Irk:Human
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PaMiR, 22 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
ßu oyun adamı 0 a ındırıyor bu oyuna baslamadan once hosting shell mel satardım oyuna basladım makınam kapandı :D:D pckopat benım musterımdı
[signature][hline]
bu oyuna başlamadan tembel bi fen lisesi öğrencisiydim şimdi daha tembel bi fen lisesi öğrencisyim:D:D

[Bu mesaj emir tarafından 22 Aralık 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

EVET OJEEE tamda ben onu dıcektım KE dıye 1 dosya acmıstım pc de daha yenı buldum o dosyayı ss eskı evet düpe wipe den once ama ben tamtamı ben duper degılım demesıne gıcık olmustum onun ıcın koydum ss yı ojee eskı anılarını yenıle dıye senınde adını sılmeıdm oradan adam bagırıor ojeeee :D:D:D

pckopat Cypherdekı char abımındı ben gırıordum arada 1 ßen asıl aresdeydım saten[signature][hline]Name: YASiN31
clan: ----
Server : Ares
Lvl: 62
np : 39k
Nation: Karus
Job: Shodow Knight
Durum : Bayramda 65 olucam jaja
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca premiumda item düşmesini artırmaz. Premium kasadan çıkan parayı ve alacağınız expyi artırır hepsi bu. Ben premiumsuz 1 saat dmde 3-4 milyarlık item çıkarmıştım. Premium varken 1 saatte cleaver çıktı 2 tane. Şans olayı bu...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: JokerS
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...