batidogu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Arkadaslar benim bir orc karekterim var bunu human yapmak istiyorum server diez nasıl yaparım yardım edermisiniz? [Bu mesaj batidogu tarafından 23 Aralık 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 2000 KC alıcaksın ve siteden customer support a mesaj atıcaksın. Tostumu yedim bekliyorum hesabı[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Topic süper yalnız : Karus ırkını human yapabilirmiyim ? Cevap : RAzı olmaz hepsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batidogu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 mesaj olarak ne yazacam bende ing hiç yok said: Joey, 23 Aralık 2005 15:08 tarihinde demiş ki: 2000 KC alıcaksın ve siteden customer support a mesaj atıcaksın. Tostumu yedim bekliyorum hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 I take 2000 cash and i want to change my nation karus to elmorad .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 [spo1=Nation Transfer]2000 Knight Cash alip , [email protected] adresine your account name, character name ve serverini yazip gönderiyorsun. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hayır karus ırkını human yapamassın ama belki kendi charını human yaparsın :D kolaygelsin xD[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar