DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bu ne rezilliktir. Santa event yapalm demişler içine etmişler oyunun. Doğru dürüst mob kesemioz yaa. harcadığım potun sayısı belli değil. sinirlerime yazık yaa :( xiahı comple geri almışlar. yazık adamların bi tomar lvl i itemi harcadıkları zaman boşa gitmiş. ama onların gönlünü düzeltmek için %200 fasla xp sp ve drop olanağı sunmuşar hemde attack speed hızlı şekilde. peki ya biz sap gibi cebelleşioz oyunda. bu sorun düzelene kadar oynamıcam yada hiç oynamıcam...[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bende aynı durumdayım . yada dur, herkes aynı durumda. şu hali ile hiçbir zevki yok oyunun. vuruş skilleri yavaşlamış, elemental skiller çok hızlı bitiyor .mağduruz ve ne zaman biteceği belli değil bu durumun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bu yawaşlama bence macroyu engellemek için. auto attack da sorun var[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mcro kullanılamıyoki bu oyunda. oto target olayı yok nasıl olcak o macro işi ? zıctın ama ne zıctın :D bence ondan deil oyun betada olduğu için sanırım test yapıolar offical formda yazılanlara göre 3 gün sonra düzelirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ey gidi nasıl yok :) auto targeta ne gerek var. ufak bi kodla hallolur bu iş[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bu oyunadamı bulaşmış hile hurda ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 o botu kullananlar coktan banlandı bile, sro ekibi iyi calisiyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ne yani kullanılacak kod ile mouse kordinatı mo bu bulup üstünemi tıklayacak bu macro. o macro deil olsa olsa direk oyuna mudahale eden bi prog olur.;) orneğin knighttaki kosp gibi...[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya o değilde şimdi bu skillerin olayı devammı edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 http://forum.paticik.com//view.php?id=165269&p=2757991#p2757991[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) [Bu mesaj druenler tarafından 21 Aralık 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 geçti geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 evet dün geceki launcher hatasından sonra bi şekilde host edtleyerek girmeyi başardım. attack speed düzeltilmişti 1 saat falan oynadım tekrar yavaşlatıldı anlamadım gitti. şimdi girip duruma tekrar bakıcam. oyunu harbi oyun yaptılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capyZER Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 dun gece guseldi hatta 1 lvl bile atladim ama gunduz gene gitti..slow motion oldu oyun...ne yapmaya calisiyolar anlamadim ki??? allahtan para odemiyorus:D yoksa cok koyardi[signature][hline]ZER FAMILY ARMORS C.O. on dantoine-yakinsehir(on corbantis) abuz ZER-master armorsmith-master carbineer-novice merchant capy ZER-master carbineer-yakinda master bounty hunter-novice combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 troy serverında benim için sorun yok. attack speed ile oynandığını sanmıyorum, kişisel bir problemdir.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. [Bu mesaj Sacros tarafından 23 Aralık 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 su anda tekrar bu olay var ve harbiden cok sinir bozucu birsey. yalniz hotan taraflarinda yok bu olay. donwhang/jangan map'inde var bir tek.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Sacros, 23 Aralık 2005 00:45 tarihinde demiş ki: troy serverında benim için sorun yok. attack speed ile oynandığını sanmıyorum, kişisel bir problemdir. Kişiselmi ? vay canına sen hariç tüm partck oyuncuları etkilendi ve sen buna kişisel diosun. biz deliyiz bi tek sen akıllısın dimi ?[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya benim anlamadığım bunu neden yapıyorlar bize, hiçbi yerde yok açıklaması ! arada denk gelen var mı başka forumlarda neden böyle olduğuna dair ? exp kasmak imkansız ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hiçbir bilgi yok. sürekli yavaş arada bi normal yapıolar gaza getiriolar. dalıon giantların arasına tekrar slow. ve küt :( kodumunu GMleri...[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bazen gerçekten knight online oynamaya devammı etsem diye düşünüyorum bu yavaşlık geldiğinden beri.sonra silinecek itemleri ve karşılaşacağım hileleri düşünüp vazgeçiyorum . ve sonra aklıma geliyor, bu oyunda da yapıyorlar mı acaba hile diye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 macrolar ve botlar var bu oyunda. oto hp verir mp verir bilmem ne hile gibi bişi oda. ama var emin ol ;)[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar