SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Abi ares edit yapmazlar ilk server olduğu için herşey bizde bitiyo bizim serverda bitiyo[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:Daha Yok NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Walla bende SS ler war biraz... Dragon Slayer oldugu söylenen silah filan kullanıolarmış! Zaten SS lerdeki Char da Gm in Charıymış ! mış miş muş müş moş möş :D Neyse upload edem gelcem :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ahahaha el morad olsun ne olur :D[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:Daha Yok NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 [spo1=LoL][/spo][signature][hline]Forever TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Tnt Clanında bi elemanda bu shard +8/64 rare item olarak gecior Glacier Dammage basılı ap düşük +7 shard ile eşdeger 92 ap var Troll Captain den düştügünü iddia edior offical forumlarda ve ranking forumlarında konusluordu ama herkes edit olduuna kanaat getirdi :D kimse inanmadı yane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 harbi yuh ! Dogruymuş ! tasciiii nerdesinnnn :D mış miş muş müş :D yarıldııım :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 glacier damage banada gelmiş ti Show u :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ahahahaa şuna bak ya shard +8 ama rare item :D LOL[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:Daha Yok NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bende istiyom kaçtan satıyonuz :D[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:Daha Yok NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 [spo1=Dragon Slayer Sanırım xD][/spo]Walla bu dediler bana :D Gm bu Bardish kullancak hali yok :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Islak adam bardish kullanıo Gm felan filan ama parası yok işte o elindeki bardish xD[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:Daha Yok NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Bjork, 21 Aralık 2005 16:25 tarihinde demiş ki: :D :)[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:Daha Yok NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 o +8 shard ın flame damage oldugunu düşünsenize.süper olur ha ateş rengi yanar.kırmızı kırmızı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Cr0w292, 21 Aralık 2005 16:44 tarihinde demiş ki: o +8 shard ın flame damage oldugunu düşünsenize.süper olur ha ateş rengi yanar.kırmızı kırmızı xD Valla beyler flame düşerse birine bana satmı onu makul bir fiyatan :D[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:Daha Yok NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ::Dead:: la konustum dedımkı ya dedım bogle bogle maradonda erif +8 shard satıor o dedı rare ıtem o eslantta trollardan fln cıkıor dedı atackı +7 sharddanda dusuk dedı yanı görünüş amaclı 1 şey dedı ßen almam dedı :D[signature][hline]Name: YASiN31 clan: ---- Server : Ares Lvl: 62 np : 39k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Bayramda 65 olucam jaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Dragonslayer'in görüntüsü bardish gibidir ben saygimdan adini büyük yaziyorum sakin ona bardish deme hatasinda bulunmayin :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Bjork, 21 Aralık 2005 15:48 tarihinde demiş ki:Bugun de3 1 arkadaşım anlattı bana +4 Raptor Mp absorbed: 10 SS aldın mı diye sordum.Aldım dedi. Bakacam ne kadar gerçek ! Sanırım bu sana yardımcı olur ^^. [spo1=+4 raptor mp absord 10][/spo][signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Stuner_Cypher, 21 Aralık 2005 17:19 tarihinde demiş ki: said: Bjork, 21 Aralık 2005 15:48 tarihinde demiş ki:Bugun de3 1 arkadaşım anlattı bana +4 Raptor Mp absorbed: 10 SS aldın mı diye sordum.Aldım dedi. Bakacam ne kadar gerçek ! Sanırım bu sana yardımcı olur ^^. [spo1=+4 raptor mp absord 10][/spo] edit: link update[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 O shard trollerden cıkmamış.Dedigine göre bu adamın +6 shardı silinmiş bu da mail mı atmış napmışsa bu item gelmiş ben onun yalancısıyım:D[signature][hline]Forever TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 totemic bowuda bekleriz dragon slayer yoldaysa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 acele yok hepsı cıkacak :D[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %87,23 DeaTH_STaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 +8 dual shard al boşver sekli felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: NightHunter666, 21 Aralık 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Dragonslayer'in görüntüsü bardish gibidir ben saygimdan adini büyük yaziyorum sakin ona bardish deme hatasinda bulunmayin :D:D:D Ujio senide kandırmişlar bardish o bardish :D[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:Daha Yok NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 o resimde gördüğünüz shardın rengi ekran kartı ayarları ile oynanmış ondan öyle gözüküyor ... glacier damagesi olan shard olması imkansız :) sadece ekran kartı yüzünden öyle gözüküyor[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar