zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 alltakı connecte basın durmadan premıum sorunu vermeye bırakmadan ben gırdım server 1 deım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 wallamı 2 saattir a1 e girmeyi deniyom premiyom yoq diyo connect te de üst üste basamıyom yoq sa bu sorun bi tek ben de mi war ?????[signature][hline]Nick : _FaTaL_Tr / jade_buff Serwer : Ares / Ares Irk : Orc / Human Level : 55 / 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balcister Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hyr yok ole bisi denedim olmuyor ve zaten alttaki connect yazısına basılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uruklurtz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 arkadaslar aradım ama bulamadım üyeligin bittigi ilkgün oyuna girilmiodu galiba cünkü bende inventory %10 da hata verio bu üyeligin bitmesinden kaynaklanan bi hata digmi ark lar. bilgisi olan warsa lütfen cvp pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Pre olmadan girmenin bir yolu daha var ama sadece ares de bana 250m verenlere söylerim banane :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaba Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kesinlikle dşündüğün gibi pre son günü bunu banada yaptı said: uruklurtz, 23 Aralık 2005 10:23 tarihinde demiş ki: arkadaslar aradım ama bulamadım üyeligin bittigi ilkgün oyuna girilmiodu galiba cünkü bende inventory %10 da hata verio bu üyeligin bitmesinden kaynaklanan bi hata digmi ark lar. bilgisi olan warsa lütfen cvp pls... [signature][hline]x1 lvl61 np10xxxk shadow vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben size söyleyim bakın arkadaşlar ilk baş severlarda 2 yada 3 girin sonra select char yapın ve 1 e girin görüceksinizki sorunuz bi şekilde girecek ben 250m istemiyorum :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Aynen beyler Bende bu şekilde giriyorum sürekli:D Ya Sürekli hic birakmadan Connect e tiklayin Yada Ayni Sekilde Server uzerine tiklayin..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: SoulCat4, 23 Aralık 2005 14:08 tarihinde demiş ki: ben size söyleyim bakın arkadaşlar ilk baş severlarda 2 yada 3 girin sonra select char yapın ve 1 e girin görüceksinizki sorunuz bi şekilde girecek ben 250m istemiyorum :) Hrr :lol:[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar