silenthill Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arkadaslar kımse yardım etmeyecekse cok kasmadan bırakayım bence ne yapacagımı bılmıyorum lvl 7 de kaldım[signature][hline]YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜMSENİ ÜSTÜNDE ÇIBUKLU FORMALAR VARDI O, ANDA TUTULDUM AŞIKOLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI YAŞAMLA ÖLÜMÜ AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ BUYOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 troy o da ne yardım istediğini söyle önce. ko gibi deil bu oyun. ingilizcesiz zor biraz[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bende troydaım lvl 7 oldum ama bılmeden bı skıll buldum dıyerlerınede verdım heralde :) skıll olayını kavrayamadım bı tek bıde lvl nerde kasılır lvl7 ım kasacaz yer yok saman dınazor gıbı bıse gorıl kesıyoz baska nerde kasılır en ıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 en kolay questleri yaparak xp kazanabilirsiniz arkadaşlar xp ve skill point kazanmada temel olarak mantık şöyle: eğer bulunduğunuz lvl a göre skill ve force lvl larınızı düşük tutarsanız hem normal xp niz hem skill point lerinizi daha fazla gelecektir. örnek; lvl 9 oldunuz ama hem weapon hem force skilleriniz 5 de ise ikisinden biri 9 olandan daha fazla sp alırsınız, lvl ına yaklaştıkça xp niz artarken sp niz azalır. 9 lvl fark olduğunda max. sp kazanırsınız.[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bu oyunda "bana level kasın" diye bir muhabbet yok . partilere girip sen yapacaksın ne yapacaksan. takıldığın yer neresi ise onu sor yardımcı olmaya çalışalım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar