_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Koşun koşun 1m pls 100k pls kral başka ne işe yararki ?[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Anladıysam arap olayım.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya karusların kralı geldi oyuna notice geçio slm die bende koşun 1 m 100k pls diorum eee bizim milletimize bu yakışır dimi ama........[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya neden herkez bir ingilizce sevdasina kapilip baslik atar hadi dogru yazsaniz yine eyvallah. " Name Of The King " Hi Karus ne demek o ayri bir bilmece .. neyse ben neden yanit verdim ki ...[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Onu sen bilecen biz değil.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: RuneLaFey, 23 Aralık 2005 13:33 tarihinde demiş ki: ya neden herkez bir ingilizce sevdasina kapilip baslik atar hadi dogru yazsaniz yine eyvallah. " Name Of The King " Hi Karus ne demek o ayri bir bilmece .. neyse ben neden yanit verdim ki ... kardeşim adam öle yazmış bende aynen aktarıorum merak etme dilimizi senden çok severim ben..............[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 TURK milletini kötülemeyi bırakın artık cok ağır konuşucam ama olmucak bi yerden sonra kaldırmaz duruma geliyo insan. Biz TURK uz ve gurur duyuyoruz.[signature][hline]Name: Genuine Nps: 84xxx Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Madem Türksün Göster Ürksün :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: independent, 23 Aralık 2005 13:36 tarihinde demiş ki: TURK milletini kötülemeyi bırakın artık cok ağır konuşucam ama olmucak bi yerden sonra kaldırmaz duruma geliyo insan. Biz TURK uz ve gurur duyuyoruz. bizde guruluyuz kardeşim saptırma konuyu sadece oyundaki bağzı kendini bilmes insanların düştügü dürümü yansıtmaya çalıştım ama anlıyana.................[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Saptırdığım felan yok ''bizim milletimizede bu yakışır demişsin'' Daha neresini saptırıcam bu sözünün![signature][hline]Name: Genuine Nps: 84xxx Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar