Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep telefonuma msn yi nasıl yüklerim ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler msn ye cepten bağlanmak istiyorum.. bende nokia 3230 var.. nerden neyi yüklemem lazım.. bi yardım ederseniz sevinirim..[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Mesaj tarihi:
emulede agile messenger die arat çıkanlardan versiyonu en yüksek olanı indir usb yada bluetooth ile telefona aktar we yükle..messenger senin olsun[signature][hline]skate or die - skate and die - skate to die
Mesaj tarihi:
pm olarak sana bı kaynak soledım[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
Nuke sanada sey ettırdım pm yoluyla[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
Turckell internet ile giriosun gprs ile deil öle fazla bi mebla degil yanı download ve upload a gore gidio ama ben bi saat durdugum oldu 15 20 knt[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
cx75 e nasıl yuklecegım peki ben anında msjlasma dıe bısey var çözemedım[signature][hline]Temizdir benim aşkım, sudan berraktır
Bu aşk oyunu bana helâldir, haktır
Hep şekil değiştirir ellerin aşkı,
Şu aşkımda en küçük fark bile yoktur
  • Yeni Oluştur...