Persky Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bunun bi çözüm yolu yokmu arkadaşlar ya? Mousela ne zaman 15 20 dakikadan fazla uğraşsam hemen ellerim terliyo ve dakka başı fareyi silmekle uğraşıyorum yokmudur bunun bi çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bi hastalık olmasın?el terlemesi.. misal guatr'ın yan etkisi... değilsede bez kaplamalı mouse pad kullan[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ellerim büyük olduğu için avuç içim mouse a deymiyo doğal olarakta terlemiyo :) ben terleteyen mouse görmedim. aslında problemde bence mouse da değil. mesela kimi insanların yazı yazarkende avuç içleri terler.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Çok Heycanlanıosundur Belki Sakın Ol...Tmm Saçmaydı...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Benim ellerde terliyor.Fistan guatr konusunda ciddimisin.Çünkü benim valide sende guatr war diyip duruyor işkillendirmeyin şimdi beni.[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 5ay once galiba Chip dergisinde okumustum ama tam emın dıılım o dergımı el terlemesı sorunu ıcın ustunde kucuk bı fan ı olan mouse satılmaya başlamış kı ben bunu 5 ay once fln okumustum baya yaygınlasmıstır sorununu ole fanlı bı mouse alarak cozebilirsin[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar