FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ARKADAŞLAR,BUNU TURKİSH DEFENCE FORUMUNDA GÖRMÜŞTÜM(OKUMUŞTUM)97 ABD GEMİSİNDEN 96SI BATIRILIYOR.İÇLERİNDEN 1 İ VAR Kİ ONA HİÇ DONUKUNULMUYOR.SOLACE ADLI BİR SAĞLIK GEMİSİ..SONRAKİ YILLARDA BU GEMİ TÜRKİYEYE VERİLİYOR.BU HİKAYE DOĞRU MUDUR VE ABD GEMİLERİNİN TÜMÜ O GÜN ENKAZ MI OLMUŞTUR?[signature][hline]türk milleti var oldukça dünya medeniyet dengesi bozulmaz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bu ne şiddet bu ne celal. büyük harf bağırmak anlamına gelir. bu arada söylediğin şey hakkında hiçbi fikrim yok bi araştırayım bakalım[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 pardon caps lock açık kalmış:([signature][hline]türk milleti var oldukça dünya medeniyet dengesi bozulmaz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bildiğim kadarıyla bize verilen o gemi o sırada limanda değil.Hastahaneyi dahi bombalayan Japon uçakları, sağlık gemisi diye o gemiyi batırmamazlık yapmazdı herhalde.[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hmm Sunay Akın ın kitabında vardı..İsmini hatırlamıyorum...Ama söylediği gibi arkadaşın bir hastane gemisine dokunmuyorlar... Birde annamadığım birşey bir millet sırf atom bombası denemek içim tüm donanmasını neden tek bir limana toplar...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Tüm donanması yoktu uçak gemileri başka bi yerdeydiki japonların asıl hedefleri bunlardı çünki modeli geçmiş destroyer light cruseir i batırsan ne yazar batırmasan ne yazar. Ayrıca amerikalılar japonların böyle bir saldıraya kalkışacağına akılları ermezdi nitekim ermedi taaa pasifiğin bi ucuna büyük bi donanma yığdı japonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 pearl harborda sadece hastane gemisine dokunulmuyorrr bu dogruuu çünkü japonlar çok gururlu savaşçılardır hatta samuraylar harakiriyi çok gururlu olduklarından yapmışlardırrr... hatta son samuray filminde samuraylar ateşli silahlarla sawaşmayı onursuzluk ve rakibe yapılan bir haksızlık oldugunu düşündükleri için orda samuraylar ateşli silah kullanmıyolar......peral harborda hiç bir sivile ve hiç bir saglık kuruluşuna dokunulmamıştır....ama bunun karşılığı hiroşima ve nagazakideki sivillere atılan atom bombasıyla olmuştur şerefsiz amerikaaaa(sözde barışın temsilcisi)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Tamamen yanlis. Pearl harbordaki abd gemilerinden cogu batmiyor sadece hasar goruyor batanlarda zaten eski model gemiler. Saldiri sirasinda yanlis hatirlamiyorsam yaklasik 2.600 kisi ölüyor bunlardan sadece 40-50 tanesi sivil kalani asker hastanelere filan dokunmuyorlar. Bu oranı abd irak savasinda akilli bombalarla bile yakalayamadi:) Eger merak ederseniz tam sayilari bakar bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 http://en.wikipedia.org/wiki/Attack_on_Pearl_Harbor[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Gaming son noktayı koymuş :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar