Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 notebook tuşumu çıkardım yanlışlıkla iksini şimdi nasıl takıcam beceremedimm help! :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 up...[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 noteboo klavyesinden tusmu cikardin?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 notebookdan notebook a değişir ama çoğunlukla çapraz şeklinde bir plastik vardır onu kaldır tuşu eğimlemesine tek tarafını takıp diğer takılı olmayan tarafı düz bir şekilde klavyeye doğru it biraz bastır takılır ama dikkat et kırma.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 evet çapraz birşey ancak beceremedim biraz daha açarmısın olmuyor :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 daha nası açim bilemiyorumki / şeklinde ön tarafı sokacaksın sonra klavyeye paralel olara bastıracaksın[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 tamam saol yazını okumadan önce yaptım kolay işmiş :) yardımın için saol bu arada :) [Bu mesaj orc_lord tarafından 19 August 2003 04:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 rica ederim hp mi notebook?[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 hayır hp değil notebook...[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar