fereke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 slm arkadaşlar, oyunda alışveriş bayagı sıkıntı malum stall lara tek tek bakmak lazım (açıklamalar çoğu zaman doğru olmadığı için) forum alanında sticky olmak üzere pazara alanı oluşturmanın faydası olur mu ? ya da eşya takası vs. için hatta yeni başlayan arkadaşlara item da verilebilir şahsen ben verebilirim 1k ya npc ye satmaktan ya da stall da zaman harcamaya tercih ederim fikirlerinizi bekliyorum iyi oyunlar[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 fikri olan yok mu arkadaşlar :)[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bana verebilirsin itemlerini =)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tamam vereyim lvl ları yüksek değil yeni başlayanlara uygun 8-13 aralığı blue itemlar oyundaki nickini yaz akşamları oynuyorum ben bulurum seni troy dayım[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar