akcesmeli Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 olm ben mesut azraelin arkadasi warior nick vermiom sen tanıdın :D dsden kendim rogue shell pad indirdim kadir orayı zorla tmm millete bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Aoe DSden Birşey cıkmıyordu Atilla atilla...[signature][hline]NP:12875/85525 lvl: 57 (my RoguE)/62 (my priest) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 dark_stone'dan preist shell pant düştü o zmn oldies clanındaydım clanca kesiyoduk birden düştü 10-15 kesmede....[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ds (rare drop), obl ve bowl bosslarindan (en cok samma) dusuyor.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Druenler sende 2 orc magenin golem kesip pad düşürdükleri bir SS vardı sanki. Ya da başka birindemiydi? Gülmekten ölüyordum ordaki muhabette. İki ezik mage golem kesmiş pad düşmüş dükkan açmış. abi bu iyi mi diyor birisi. Diğeri de ne diyosun abi en iyisi diyor. O resim kimdeyse upload etsin plz. Baya arama yaptım bulamadım. Resmen karikatür gibi.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 lol! magenler :)[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ahahah evet. benle hasmez idi. hatta orda bi diyalog var ki hasmez: nasil iyi mi bu? (warrior shell pads) dru: en iyisi abi (tezgahtar edasiyla) ahah super otesi bi ss idi o. bakip bakip gulmekten oluyorduk hasmez ile.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Koysana o SS'i işte. Yaralım, kopalım yine burda...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bi arama yaptimda bende ki ss'i bulabildim anca. o diger yaran muhabbet buyuk ihtimalle hasmez'in ss'si. bu arada "oh oh" muhabbeti de bizim hasmez ile fi tarihinden beri drop aldigimizda soyledigimiz bereket duasi. [spo1=mage team][/spo] bir de denk gelen bi ss var ki mage ile ilgili. zamaninda fakir ama gururluyduk. harpy gibi aoelere girmek torpil gerektirirdi. fakat azimliydik. disimizi siktik ve kastik. buyrun: [spo2=exp][/spo] not: belki gunlerce kastik shell icin hasmez ile. degil dlvl kac lvlar kaybettik shell cikartacagiz diye. hakikaten orda cok sevindik. cunku o kadar saatini, emegini veriyorsun ve karsiligini ariyorsun. kici kirik bi shell parcasina sevinmedik. degeri 70m felandi dusunun. ama emegin karsiligina harbiden paha bicilemiyor. [signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez)[Bu mesaj druenler tarafından 23 Aralık 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj druenler tarafından 23 Aralık 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yakışıklı çıkmışım allah için o diger resmi bulursam koyarım ben harbi ender bombalardandır.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 :D:D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar