Quibble Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Yine sarhosum. Dusuncelerimle kalbim arasindaki boslukta kayboluyorum. Buradayim diye haykiran varligimda yok oluyor, Elde edemediklerim icin doktugum gozyaslarimda boguluyorum.. Her damlanin yere degil kalbime dusmesi, icimdeki aleve dokundugunda cikardigi o ince tislama sesi , Ve her damlanin dustugu yerde biraktigi iz.. Iste eziyetime tat katan seni ariyordum ben , Seni sensizlikte buldum! Yuregime kazidigin izlerde buldum seni ben.. Seni ararken bedenimin, Sensizlikte ruhumun yok olmasinda buldum seni ben.. Ve ben, Yine sarhosum. Seni buldum acilarimda, gozyaslarimda.. Sogugun yuzume carptigi , ruzgarin benimle konustugu Yagmurun ve benim damlalarla anlastigimiz, Aldigim her nefeste canimin yandigi, Eziyetin caresizlikle , caresizligin sensizlikle savastigi her anda, Tekrar buldum seni ben, sensizlikte.. Iste seni buldum ama Hala ariyorum sensizligi ben. Bulamadim yoklugunu yada nedenini, Varligini ararken ben, kaybettim kendimi.. Kayboldum boslugunda ben ! Ve galiba ben Yine sarhosum... 22.12.2005 05:26[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: [Bu mesaj Quibble tarafından 22 Aralık 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Yorum yokmu arkadaslar ?? olumlu yada olumsuz..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 akıcı deil.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 evet bende farkettim onu.. ancak bunu siir olarak degilde satirlara dagilmis bir yazi olarak yazdigimi dusununce beni pek rahatsiz etmedi..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Öne çıkan mesajlar