Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

- Capoeira -

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam arkadaslar işte geleceğin sporu kim nederse desin ben capoeira'yı bırakamam çünkü nerdeyse birbakıma benim hayatımın yarısı gibi bişey oldu çıktı başıma..Ve gerçekten çok zevkli bir spor bilmeyen varsa biraz anlatayım bu spor brezilya'nın ata sporudur 2 kişi ile oynanır bu sporun çalgı aletleri vardır onlar olmadan olmaz.Nedeni ise müziği ritmine göre oynandığı için olmuyor ve arkadaslar ben bu sporda son kuşağımı aldığım zaman brezilya'ya gidecem ve hayatıma orada son verecem :) eyer merak edipte yapmak isteyenler olursa ben yarın istanbula gidecem eski grubumun yanına beni cağırıyorlar bana mesaj ceksinler ben kendilerine ozelden sölerim tam olarak nereye gideceğimi yakın ve isterlerse izlemek için gösterilerimize katılabilirler
Mesaj tarihi:
Spor genel bölümüne taşıyorum.
Bölümümüzün içeriğine uygun değil.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Mesaj tarihi:
sanırım uzun zamandır ugrasiyorsun ogretmek gibi olmasinda bu spor diil brezilyada eskiden topuklara kesici aletler takilarak yapilan bir dövüs sanatiydi. simdi gösteri oldu spor oldu dans oldu ..

ama aslinda direk adam oldurmekle ilgili biseydi cunku seninde bildigin uzere o sporda tekmelerin yeri cok onemlidir yumruk kullanılmaz bile ve topukalra baglanacak biriki bicakla neler yapilabilecegini biliyosundur..[signature][hline] Sex Machine
MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II
Mesaj tarihi:
bak dostum capoeira 2 ye ayrılıyor normalde bi normal capoeira birde gebra capoeira var senin söylediğin gebra capoeira dır kesin.Ve gebra capoeira şuan dünya üzerinde kullanan insan sayısı yüzdelik oranla sanırım %2 dünya üzerinde düşün.Gebra capoeira çok ama çook zor bir capoeira türüdür.Ve aynı anda çok serttir.Ama genede normal günümüzde kullandığımız capoeira ondan üstün cıkmış onu yenmiş ve günümüze kadar gelmiştir başka sormak istediğiniz bir soru varmı..?
Mesaj tarihi:
1.90 belki daha fazla 70 kiloyum :D esnek sayılırım yapabilirmiyim :D yoksa boy onemlimi :D bana en iyis kick box gibi gorunuor yine ama :)[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
pardon sen nerenle karıştırıodun?
Mesaj tarihi:
said:
Helcaraxe, 13 Aralık 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
1.90 belki daha fazla 70 kiloyum :D esnek sayılırım yapabilirmiyim :D yoksa boy onemlimi :D bana en iyis kick box gibi gorunuor yine ama :)

uzun boylulara pek yakışmıo yanlış annama kardeş sadece fikir;)[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN
proud to be armenian
Mesaj tarihi:
Yaw sen yakışmasını bırak ben yapabilirmiym diyorum yani ole taklalar fln :D ben yakıştırırım sen merak etme :D[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
pardon sen nerenle karıştırıodun?
Mesaj tarihi:
bende capoeiristayım ve dün yeni bişe orendim ...capoeira kölelerin zor efendilerinden kaçıpta sığındığı ve burda dovuş sanatını geliştirdikleri küçük ormanlarmış[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN
proud to be armenian
Mesaj tarihi:
hehe bende ba$lıyorum bu cumartesi Konyada yok sanıyordum ama Kampüste varmı$ bakalım inş. devamını getiririz.
Topici açan arkada$ en son seviyeye gelmeyi hedeflemi$ ama zor biraz onu yapbilmek için yani mestre ünvanını alabilmek için bildiğim kadarıyla en az 25 sene falan capoeira yapmak gerekiyormu$ türkiyede o ünvanda bir ki$i var o da Paulo Cezar Alves Carvalho hatta dünyada sanırım emin değilim.Bildiğim kadarıylada sadece odtü öğrencilerine kurs veriyor odtü de.

Buradan Daha fazla bilgi alabilirsiniz.[signature][hline] www.darknessuo.com
-"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
  • Yeni Oluştur...