endless_night Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :( neyse olur ya bende siizn towerlerde cok yattım odesmis sayılırız :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bizim towerları malkoc insa etti zaten sadasfasf xD[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: LorDofHmN, 23 Aralık 2005 01:07 tarihinde demiş ki: Bizim towerları malkoc insa etti zaten sadasfasf xD zuhahuauhahuhuahuahua[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 simdi düsündümde uzun zamandir beni xped ettiremedi humanlar uzun zaman dedigim cidden uzun zaman en son 61 lvldim commander ile golem kasiyorduk 000 ve cetesi gelmisti o zaman xped olmustum hatta KO forumunda 000a küfür bile etmistim zhuahuahuhuahuahua ( towerlar haric )[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hun1ce boyle nickli biri sallama yazdım ama buna yakın onceden humandı bu adamı 4 kere troll lere giderken kestik adam yılmadan habire geldi 5 kez arkasında orduyla geldi adam town cektik hemen :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 01:10 tarihinde demiş ki: ( towerlar haric ) sdaasdaf endless ne ara tower inşa ettin xD[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: LorDofHmN, 23 Aralık 2005 01:11 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 01:10 tarihinde demiş ki: ( towerlar haric ) sdaasdaf endless ne ara tower inşa ettin xD :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 O değilde her hacklenen neden burada bağırıyor ? Bende hacklendim hackleniorsanız kendi hatanızdır bunu kabullenin tamahkar olmayın her gördügünüz cafeden girmeyin çıkarken makinenize reset atın deepfreeze kullanıolarmı sorun vs vs bnm nasıl hacklendıgıme gelınce cafemizdeki 3 5 ufaklıga fazla güvendik o kadar ..[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 blackwinds buraya takılmıstı bir aralar ondan buraya yazıyo heralde genel olarak :)[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ^_^ o deilde peki gmnin göz attigi bi forumda acik acik kosp kullaniorum dien adamlar neden banlanmio :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 blackwinds girdigi zaman ilk zamanlar cok iyi hatırlıyorum adam hem kufur ediyor hem skill bug kullanıyo banla beni diye bagırıyo 25 dk gecti banladı bu oyunda devlet işleri gibi yavas ilerliyo :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 o tiplerden dakikada 250 tane türediği için adam zorlanıyor tabi ... 1 dakikada 10 ban fena sayı değil yanılıyormuyum ? :D[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe [Bu mesaj LorDofHmN tarafından 23 Aralık 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 oha canim 1 dakikada 10 ban mi kesin macrodur ya da kosp adsadasdasdfasdfassdaasadsa[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ve AGAların AGA sı uykusuna yenik düşer ve kendini yataga atar .. ^^ cya all bb[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar