Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iron bow +10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler balon var die yeni zannetmeyin uzun zmn dır bu foruma takılırım ama hep ağzımdan küfür kaçırdığım için yörünge dışı oldum :) bu videoyu forumtr den buldum öyle gezerken ko dan kalma bişey ke deil adam resmen +5/50 ib yi çat çat +10 yapıyo izleyin
iron bow +10

NOT : Flashget le indiremedim normal indirdim virüs var die endişeniz varsa indirmeyin.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
abi walla yapıyo yaa :( niye inanmıyon çat çat basıyo oluyo +7 ye kadar busla gerisini bus + trinia basıyo adam hepsi oluyo resmen iron bow oluyo 145 ap 14000 duability poison 100 lvl 1 charla yapılıyo bu abi pffffff[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Cr0w292, 22 Aralık 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
ehem öhöm 100 lvl ..
boşuna balon lu demiyolar..

Senden daha eski bir üye + nasıl okuduğuna ve anlayaşına bağlı tabii ki orada poison 100 lvl 1 demiş okthxbb[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x
Mesaj tarihi:
flashget ile indirmek için sunucuya bağlan die yer var orayı aktif edip şifreleri yazacaksınız Ben indiriorum charım çalınırsa haberdar ederim[signature][hline]Nick : pCBuyucu
LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde )
CLan : AshQiyA
Np : 13x.xxx
Server : Cyhper ( -_- )
Mesaj tarihi:
Bu Adam Manyak Ya NasıL basıor Çatır Çatır Tam BasıLacağı zaman ileri geri gidior[signature][hline]Nick : pCBuyucu
Mesaj tarihi:
ne kombosu ya çLe kombo mu oLur ileri geri edior combo olsa attack vs.. bişiler yazar[signature][hline]Nick : pCBuyucu
Mesaj tarihi:
evt. Ben indirdim defalarca izLedim Hala daha izliOm :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu
Mesaj tarihi:
ya codec ne itiyo yada bi program indirmem mi gerekir açamıyorum video yu[signature][hline]gıroyum emme para bende

[bu mesaj chaichan tarafından 31.02.2005 tarihinde değistirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ACEMCP601PRO die Bir paket var ACE Mega CoDecS Pack onu tavsiye ederim tüm codecler mevcut içinde

Burda Var...

[signature][hline]Nick : pCBuyucu

[Bu mesaj pckopat tarafından 22 Aralık 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...