Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski bir manga dizinin ismini arıyorum

sanda

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar 90'lı yıllarda hangi kanal hatırlamıyorum şimdi bir uzay çizgi dizisi vardı..sanki bir uzay strateji oyununun filmi gibi bişeydi..filolar uzyda çarpışıyo falan..bir tarafta böle cool bi eleman vardı bir de onun bir çocukluk arkadaşı danışmanı vardı..savaşan diğer tarafta da öle kendi çapında genç bir subay vardı ama sonra kendini dahi taktiklerle göstermişti..dizinin 1-2 bölümünde star wars'daki "death star" a benzer özel bi ay gibi bişey için savaşılıyordu..böle civa yüzeyli falan bişeydi..çok darma dağınık bi tarif oldu ama belki birileri için bişeyler ifade eder..şimdiden teşekkürler ilginize
Sosyal ağlarda paylaş

yok onun sorduğu kesin bu, bizde tv de oynamıştı. Uzay stratejisi, ben de çok severim.
İmparatorluk yöneticisi sarışın bir genç, en yakın arkadaşı da pembe saçlıydı sanırım yada kızıl, onun yaveri konumundaydı
[spo1=a bit of a spoiler]ilerleyen bölümlerde bir hain tarafından öldürülüyor[/spo]
karakterlere bakarsan Alman-Ameriakn savaşı gibi durur, imparatorluktakilerin isimleri de alman-avusturyalı isimleri gibidir. çok orijinal bir anime, herkese tavsiye ederim.[signature][hline]For all your anime needs: Click
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...