sanda Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 arkadaşlar 90'lı yıllarda hangi kanal hatırlamıyorum şimdi bir uzay çizgi dizisi vardı..sanki bir uzay strateji oyununun filmi gibi bişeydi..filolar uzyda çarpışıyo falan..bir tarafta böle cool bi eleman vardı bir de onun bir çocukluk arkadaşı danışmanı vardı..savaşan diğer tarafta da öle kendi çapında genç bir subay vardı ama sonra kendini dahi taktiklerle göstermişti..dizinin 1-2 bölümünde star wars'daki "death star" a benzer özel bi ay gibi bişey için savaşılıyordu..böle civa yüzeyli falan bişeydi..çok darma dağınık bi tarif oldu ama belki birileri için bişeyler ifade eder..şimdiden teşekkürler ilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 evet hatta oyunu vardı (strateji) ara demolarda mangadan bölümler gösterilirdi ana karakterlerden biri puro içen bi robot gibi bişeydi[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sorduğun animenin adı: Legend of the Galatic Heroes CentralAnime çeviriyor[signature][hline]For all your anime needs: Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hımm benim dediğim bu değildi =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... [Bu mesaj Lopeth tarafından 21 Aralık 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yok onun sorduğu kesin bu, bizde tv de oynamıştı. Uzay stratejisi, ben de çok severim. İmparatorluk yöneticisi sarışın bir genç, en yakın arkadaşı da pembe saçlıydı sanırım yada kızıl, onun yaveri konumundaydı [spo1=a bit of a spoiler]ilerleyen bölümlerde bir hain tarafından öldürülüyor[/spo] karakterlere bakarsan Alman-Ameriakn savaşı gibi durur, imparatorluktakilerin isimleri de alman-avusturyalı isimleri gibidir. çok orijinal bir anime, herkese tavsiye ederim.[signature][hline]For all your anime needs: Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madhal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Zamaninda hayretle seyrediyordum. Bu kadar kanlı bi anime oynamiyordu o zamanlar herhalde. Yanlıs hatırlamiyorsam bi sahnade adamlar baltalarla dovusuyorlardı uzay caginda :) Tumu elime gecsin inzivaya cekilecem bi kacgun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanda Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :) arkadaşlar tamamdır..valla bravo...süper bi animeydi o..of of eski yıllara gittim yine :) şimdi bunları bi yerlerden edinmek lazım..download falan...link bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KyoKusanagi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 1. bölümü çevrildi ama devamını bulamadım bulan varsa link yollarsa iyi olur :D[signature][hline]Ben kanı yağmur gibi akıtan Hitokiri'yim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 http://a.scarywater.net/ca[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar