axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki bu iron bow +10 yapma videosunu ben de indirdim.. ve video da keylogger var.. bütün şifreleri 1 siteye yolluyor.. siz sakın indirmeyin... benim şifrelerim gitti charım gitti.. charın içini boşalttım... şerefsizlere sadece 1-2 m para bıraktım inn de... alsınlar da analarına bacılarına yedirsinler o paraları... şifremi deiştirdiğim gün döndüğüm gündür... yoksa af ko olacas :( axi_cocuk/ares/lvl 62 kassar hood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 cok üzüldüm kanka:( inş tekrar aramıza dönersin kanka senin klana ne oldu bu arada dagıttınmı duruomu hala?[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ohaa o kadar geliştimi teknoloji bende biraz önce indirecektim iiki girmemişim zati bende charda kalmadı benim charımıda mynet hackledi:)şerefsizler item neysede charı bari verseler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: NightHunter666, 22 Aralık 2005 18:58 tarihinde demiş ki: indir indir carim gitti diye agla sonra buralarda uyari felanda dinlemio bunlar anca patiye gelip topic acmasini bilin :lol: [signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bellidi zate o balonludan forumtr dedi bide üzüldüm yaw gecmiş olsun :([signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Eskiden bizim clandaydı o eleman sonra artislik falan yaptı gitti.. ama iyi çocuktu gibi..[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yaw beyler cidddimisiniz siz bunlar harbiden hackledimi sizi yaw harbiden ohaaaa diyorum apostlarda kasmaktan vööle vakalardan bihaber kaldık affınıza sıgınıyorum la adi ib.. kafanız baska bi boka calısmazmı elalemin emegini calıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 clan disband edip yenisini kurduk ama... char gitti işte... sakın siz de indirmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 valla kardeş büyük geçmiş olsun iikide uyardın bizi belki baska zaman bizde kefal gibi atlıyacaktık sağol inşallalh kurtarırısın charını yakında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 itemlerimin hepsini başka 1 chara güvenli 1şekilde başka bilgisayardan aktardım... şifremi deiştirmeye çalışıyorum ama mailimi unuttum :( aslında 1kaç deneme yaptım.. ko.exe dosyasına sallama user id ve şifreler giriyorum onları yollayamıyor, sanırım yeni sürüm buna karşı önlem almış ama tüm forumlardaki msn deki maiilerdeki şifrelerimi gayet başarılı 1 şekildde hedefe gönderiyor.. mailler neyse önemli deil de inşallah ko şifremi yollamaz.. ama ben gene de ne olur ne olmaz diye şifremi deiştirene kadar chara elveda... giren şerefsiz çıplak charı al da 1 yerine sok.... 1de o kadar uyarı wardı başında.. uijo yazmış hack diye.. nası bu kadar mallık yapıp da indirdim ben de şaşıyoum kendime.. indirenler var ise, microsoft antyspyware siliyor bu keyloggeri bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bro ben demedim hack diye sabah sedron topic acmisti forum tr de böyle upgrade bidi bidisi var aslinda bu hacktir diye ben o topici hatirlattim ama pek faydali olmamis nedense neyse saglik olsun en azindan itemlerini kurtarmissin charinida kurtarirsin insallah bu arada informerada sonunda dank ettirdim o da itemlerini benim noob charima aktardi pc'sini taratiyor su an[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yaw bu program tüm mail loginleri msn şifrelerini fln gönderiyor onu kesinlikle tesbit ettim ama galiba oyun şifresinde hata veriyor... gerçi oyun şifresine sallamasyon id passwd yazdım invalid dedi... belki ondan gönderememiş olabilir.. 1azdan noob bi char bulup 1 de onla login olacam... bakalım şifreyi gene gönderecek mi.. inş. göndermez... eğer göndermesse ko ilk defa doğru dürüst 1şe yapmış olacak.. clan bug fix inden sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kanka bu arada bişeye ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım ![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eyw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar