texas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 BU haksızlık ama o zaman site myneti deiştirmeseymiş. Deseymiş sadece hotmaile gönderebilirsiniz diye. ADAM lar hem mynete şifreyi gönderdik diyorlar hemde göndermiyorlar.Şimdi bu sonuna kadar gelmicek mi?WE HAYATTA KİMSEYE GÜVENMEYİN EN YAKINLARINIZDAKİLERE BİLE sizi bi oyun icin 2dk da satarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Brecht'in epik tiyatro eserlerine benzemiş. Orda bilinç akışı olur. Yani birden bire alakasız bir konuya atlar aynı cümle içinde oyuncu, izlerken noluyo lan dersin.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ... abi hotmaile üye olmak bu kdr zormu????[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunhar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ... ne alakası var hotmaile uye olmanın bu konuyla...onceden problem varmıydı? yokdu mynetle ılgılı bu sefer oldu ıste bu serefsızler gondermedı mynete sıfreyı tamamıyle gm lerın yaptıgı bı serefsızlıktır bu mynetle ne alakası var yanı..[signature][hline]ares lvl 64 prıest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yaw oyun bitmiş artık ne sitesi ne myneti kiseye güvenmeyin demiş arkadaş oyunu bıraktım.ankaradan bir arkadaşım oynuyo şu an charla hiç te bişey olmaz güvenceğin adamı bilecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 valla bende mynet i kullandım hay kullanmaz olaydım bu arada edindigim bilgiye göre yeni şifreler en erken 1 ay sonra geliyomuş hadi bakalım mynetzedeler kafanızı bi güzel dinleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 5 aydır şifrede değiştirmiyom bide mynet nedenide char kopmle haclenirde kafamda kalmaz ke de char vardı diye:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 myneti kullanıpta şifresini alan bi alllahın kulu varmı ne olur soolesin yaw bütn arıza mynettemi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLacKDuKe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ben aldım,mynet uyesıyım ve her forget pw dedıgımde sifre hemen gelıyor.Bunun iki yolu var 1-Servis yönetiminden "istenmeyen e-mail" link tıklayıp daha sonra süzgeç sistemini kapalı hale getırın.. 2-yine servis yönetiminden güvenli listeye [email protected] ekleyin..[signature][hline]Nick:BLaCKDuKE Server:Arez Level:62 Class:BladeMaster Clan:1.)Knights,2.)_LuCiFer_,3.)RetroSpect4.)None Fight Your Honor ! (-_-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLacKDuKe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: bilinc, 22 Aralık 2005 23:10 tarihinde demiş ki: Brecht'in epik tiyatro eserlerine benzemiş. Orda bilinç akışı olur. Yani birden bire alakasız bir konuya atlar aynı cümle içinde oyuncu, izlerken noluyo lan dersin. LOL Koptum abi yerinde bi acıklama olmus ;)))))))[signature][hline]Nick:BLaCKDuKE Server:Arez Level:62 Class:BladeMaster Clan:1.)Knights,2.)_LuCiFer_,3.)RetroSpect4.)None Fight Your Honor ! (-_-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben bu işlemleri yapmadan önce reset attıgım için beklemekten baska carem yok ama yinede sağol yardımın için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar