raspy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya ben tavşan almak istiyorum (mangal için diil xD ) sabrina bana bilgi versene :)[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Aynaya bakarken inanılmaz tatlı . Ama seri bir şekilde resimlerinin olması karakterleştirmiş tavşanını.. Giovanninin koyduğu tavşan resimleride çok şirin . Kıymetlim ve ben tavşanları çok severiss ...[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Tafşanımı yedirtmem, üstüne ben yerim siziii =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tavsan sote yapacam senin tavsanla nihahaha[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 konu ile alakalı alakasız pek çok abuk subuk mesaj atılmış. alanda son kez bir konuda daha tekrarlıyorum. alakasız veya dalga geçmek amacıyla mesaj yazacaksanız hiç yazmayın. eğer bu tarz mesajlar görülmeye devam edilirse, alana uyarı başlığı açacağım. daha sonra gene devam edilirse gerekli yetkililere kullanıcıların attığı mesaj ile bildireceğim. alandan banlanma vb. konusundaki gerekli işlemi yapacaklardır..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 cok tatli yaa[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar