senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 var mı bu programi çalistirmayi basaran? ben bir türlü beceremedim herseyi doğru yaptim ama requesting data diyor orada takiliyor? connettion test yaptığımda basarili oluyor ama...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 port açtınmı[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben gayet rahat kullanıyorum. modemden 80nolu potu açıp dene.
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 port açık 80 nolu port değil mi zaten? emule ayarlarindan web arabiriminden mobilemule'yi etkinleştir yaptim konuk diye bi yer avr üstünde hemen acaba orayıda mi aktifleştirecem?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 olsun sen yinede modemden 80nolu portu aç açık falan deme :)
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 modemde şu an tüm portlar açık[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Öne çıkan mesajlar