Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olimpia' nın tadı çabuk kaçtı

BlackBox1

Öne çıkan mesajlar

Sanırım yakında Cyp. ve Beramus dan beter olucak :(

Bu gün CZ de en az 15 ayrı kişiden 5 li yedim, bunların hepsini banlasan bunlardan daha şerefsizleri gene türüyor.

Başka bir özürlü tayfasıda Keepwalking' ciler, Yuki banlandı ama 30 kişiye birden dalıp, sağ çıkma yetisine sahip Trevor ve koşarak heal basa bilen ekurisi Jasmine hala ortalarda.

Adamın sözde legal warrior kombosu (nerdeyse aoe combo aynı anda 3 kişiyi yatırıyor :) )

[signature][hline]----------------

Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk
Class:Archmage/Assasin
Server:Beramus/Olimpia
Lvl:62/55
Np:205.xxx/1xxx
Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever)

Sosyal ağlarda paylaş

Lvli kospla kasınca o güçlü char beleşten sahip olunmuş bir char olmuyor mu? Kimse sana utan demiyor zaten. Hileyi tercih edip etmemek sana kalmış bir şey o charı öyle kasmak hoşuna gidiyorsa senin bileceğin iş. Yoksa anayasa ihlal etmiyorsun. Alt üstü bir oyun bu.Bu şey gibi uhmm zar tutarak tavla oynamak zevkli midir? Bence hayır... Çünkü hep kazanacaksam zevki nerede tavla oynamanın?[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: JokerS
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_KoRn3R0th_, 22 Aralık 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
lvl için kosp tmm işin gücün olur bırakır gidersin

Olur mu abi öyle şey :)[signature][hline]
Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x
Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x
Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x
Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x
Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilinc, 22 Aralık 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
Lvli kospla kasınca o güçlü char beleşten sahip olunmuş bir char olmuyor mu? Kimse sana utan demiyor zaten. Hileyi tercih edip etmemek sana kalmış bir şey o charı öyle kasmak hoşuna gidiyorsa senin bileceğin iş. Yoksa anayasa ihlal etmiyorsun. Alt üstü bir oyun bu.Bu şey gibi uhmm zar tutarak tavla oynamak zevkli midir? Bence hayır... Çünkü hep kazanacaksam zevki nerede tavla oynamanın?

Bilinc ağa benim önceki charlarım el emeği göz nuru :D
aresde 57 idim bir gün aposda wickedpriestla tanıştık böyle böyle bişi var dedi 3 gün onla aynı prtyde kastım
ve hosuma gitti hiç kullanmadım aresde cypher e gittim sonra aresde sıkılıp sonra baktım millet kosp varmı dio O.o yoksa clandanda prtydende atıo herifler ya neyhse indirdik ettik bişiler üf :D[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NightHunter666, 22 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
ben bilinci asasian olarak görmek istiyorum alsin ANY'den shardlari ya da ben ona satayim +7 shard +6 shardim war illa pembe pembe yanacak deil ya shardlar bi de bilinc asasian olsun bakalim :D

:D:D:D:D
Ben hiç bişiy demiyorum bilinc sen dikkatli adamsındır :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN
Server: Olimpia
Level: 4x
Race: Archer
np: 6xx
bilinc senin izinden gidiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aldım geçenlerde elime ANY'nin takımları. Valla ne bileyim sevmiyorum abi. Anlatmıştım geçenlerde. Dmg'i düşük kombosu yok, olmasın varsın. Ranger okçu demektir be kardeşim. Range işte range:P Tek istediğim şu oyundan okçulara yapılan haksızlığın bir yeni bow verilerek halledilmesi. Iron bowdan daha iyi bir bow hak ediyor archerlar. Totemic falan demiyorum long ya da siege en azından...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: JokerS
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...