BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Sanırım yakında Cyp. ve Beramus dan beter olucak :( Bu gün CZ de en az 15 ayrı kişiden 5 li yedim, bunların hepsini banlasan bunlardan daha şerefsizleri gene türüyor. Başka bir özürlü tayfasıda Keepwalking' ciler, Yuki banlandı ama 30 kişiye birden dalıp, sağ çıkma yetisine sahip Trevor ve koşarak heal basa bilen ekurisi Jasmine hala ortalarda. Adamın sözde legal warrior kombosu (nerdeyse aoe combo aynı anda 3 kişiyi yatırıyor :) )[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Way Kibal'i gördüm orda...Oynar o adam bu oyunu...450 k npli adamı bıraktı gitti olimpia saçmalığına...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kibal her yeni server acildiginda gidiyor bilinc sonra geri dönüyor ama ^^[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 aç o adam maymun istahı var onda...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Lvl kasamıyo yoksa kralın kralı olur...Sıkılıyo herif...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yahu tmm kosper im ama sadece lvling için :( utanmıyorum koxp kosp nin edit versiyonu o programda czde attack yapmaya el veriyor herif bağlıyor skilleri programa artıyor attack rang. ide oehh kesio sonra..[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 lvl için kosp tmm işin gücün olur bırakır gidersin ancak czde kosp adil olmayan illegal bişey yapmayın...:yapma:[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hem parasıyla deilmi hemşerim :-p[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Lvli kospla kasınca o güçlü char beleşten sahip olunmuş bir char olmuyor mu? Kimse sana utan demiyor zaten. Hileyi tercih edip etmemek sana kalmış bir şey o charı öyle kasmak hoşuna gidiyorsa senin bileceğin iş. Yoksa anayasa ihlal etmiyorsun. Alt üstü bir oyun bu.Bu şey gibi uhmm zar tutarak tavla oynamak zevkli midir? Bence hayır... Çünkü hep kazanacaksam zevki nerede tavla oynamanın?[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: _KoRn3R0th_, 22 Aralık 2005 21:40 tarihinde demiş ki: lvl için kosp tmm işin gücün olur bırakır gidersin Olur mu abi öyle şey :)[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: bilinc, 22 Aralık 2005 21:42 tarihinde demiş ki: Lvli kospla kasınca o güçlü char beleşten sahip olunmuş bir char olmuyor mu? Kimse sana utan demiyor zaten. Hileyi tercih edip etmemek sana kalmış bir şey o charı öyle kasmak hoşuna gidiyorsa senin bileceğin iş. Yoksa anayasa ihlal etmiyorsun. Alt üstü bir oyun bu.Bu şey gibi uhmm zar tutarak tavla oynamak zevkli midir? Bence hayır... Çünkü hep kazanacaksam zevki nerede tavla oynamanın? Bilinc ağa benim önceki charlarım el emeği göz nuru :D aresde 57 idim bir gün aposda wickedpriestla tanıştık böyle böyle bişi var dedi 3 gün onla aynı prtyde kastım ve hosuma gitti hiç kullanmadım aresde cypher e gittim sonra aresde sıkılıp sonra baktım millet kosp varmı dio O.o yoksa clandanda prtydende atıo herifler ya neyhse indirdik ettik bişiler üf :D[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Necrozan lem hala 5x ler de misin :) bak ben de kosp da yok yetiştim sana heuehuehueh . N00bz clanına selamlar :)[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Sen farklımı kasıosun töbee ^^[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bak ondan kosp kulallnanın işi ters gider dememişler boşuna:Dadam kospçu 5xi geçemiyoXD[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Necro, 22 Aralık 2005 21:50 tarihinde demiş ki: Sen farklımı kasıosun töbee ^^ :D ben warriorum artıkın :D[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Warrior'ların alın akı Xratedimiz var :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Theridone, 22 Aralık 2005 22:16 tarihinde demiş ki: bilinc senin izinden gidiyorum Gogogo. Olimpianın gral archeri ol bakalım. Gerçi orada herkes archer.Nedenkine? Rofl[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 seni eslant'ta arkadaşın karakterle görüm ya. O zaman kararımı verdim Bilinc no:2 olucam diye :D idol = Bilinc (Gral Arçır :D)[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben bilinci asasian olarak görmek istiyorum alsin ANY'den shardlari ya da ben ona satayim +7 shard +6 shardim war illa pembe pembe yanacak deil ya shardlar bi de bilinc asasian olsun bakalim :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: NightHunter666, 22 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: ben bilinci asasian olarak görmek istiyorum alsin ANY'den shardlari ya da ben ona satayim +7 shard +6 shardim war illa pembe pembe yanacak deil ya shardlar bi de bilinc asasian olsun bakalim :D :D:D:D:D Ben hiç bişiy demiyorum bilinc sen dikkatli adamsındır :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Aldım geçenlerde elime ANY'nin takımları. Valla ne bileyim sevmiyorum abi. Anlatmıştım geçenlerde. Dmg'i düşük kombosu yok, olmasın varsın. Ranger okçu demektir be kardeşim. Range işte range:P Tek istediğim şu oyundan okçulara yapılan haksızlığın bir yeni bow verilerek halledilmesi. Iron bowdan daha iyi bir bow hak ediyor archerlar. Totemic falan demiyorum long ya da siege en azından...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 efet bilinc yaw. Bende şu an ironx +3 var onu da farming'den kazandığım paraynan aldım +1 olarak bus parası biriktirene kadar neler çektim neler :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 okçunun gücü torment atıldıktan sonra belli oluyo bide o var[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Informer, 22 Aralık 2005 22:34 tarihinde demiş ki: okçunun gücü torment atıldıktan sonra belli oluyo bide o var ama bow lazım Info :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 @ Theridone : Sana bir hint verem. PK yaparken daima düşük durability ile CZ'ye git(3-4 k civarları)...Demedi deme:D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar