KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 offff siteden 6 kere reset attım pass a maile 6 pass geldi hiçbiri site login deil walla bende naptım yeni char açtım priest daa 2 gün oldu we daa lwl 33 XD...herneyse ben gidip clan bug düzeldi ya adettendir die bi klanda açıım dedim lwl 33 adam klan başkanı :D .diorumki bu klanda birleşsek(daa çok 55+ kaliteli bişiy olsak nası olur)ha siz diceksiniz ben gül gibi klanımı bırakp neden sana geliim n00b(ööle demein yaf)ne güsel pelerin alırıs ama bi sorun war klan el-morad yane ben e çoğunluk karus yaw ben diomki kimse ally wermioo bi pelerin alsak işaret falan güsel bi klanımız olsa yada beni 60+ klana alıp kassanız ;( ne dersiniz klanın adı: BLeSSeD_KNighTS hade cwp yasın ben bu klanı nası adam etcem (balon falan demein falla 1 yıldır takip ediom sizide tanıyo sayılırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 lol ki ne lol :D pelerinli clan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sus n00b kardeşim benim sus ben sana yasmadım abilerime saygı gösterdiim kişilere yasdım(kimbupislik hariç çünkü o edit char işinde aracılık yapıo XD) ha sen sustun demi tmm abilerim cwplarınızı bekliorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hehe noob ha belli oldu yaş 15+ zate noob tan başka lafta (bidebu AGA) bilmezsiniz nezaman konuşucağımıda sana soramam öle değilmi bende fikrimi söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar