sostizm Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 L 15'den sonra her levelda yapılabilir bir SF var, listesi aşağıda: Virgil Tarikoss Location: Mt. Diable in Cap Au Diable. Level Range: 15-20 Auto-RSK Level: 20 Villain Groups: Longbow, Legacy Chain, Circle of Thorns, and Bat'Zul AVs: Infernal (Elite Boss), Bat'Zul (Archvillain) Silver Mantis Location: This SF can only be unlocked via the mission computer in bases Level Range: 20-25 Auto-RSK Level: 25 Villain Groups: Tsoo, Lost, Council, Freaks, Crey, Sky Raiders AVs: Col. Duray of the Sky Raiders Special Note: SF is made up of only special maps you only usually see 1 time in CoH, such as the Vamp Chamber or the Tsoo Tatoo Parlor or even the newly fixed Paragon Protector Lab Strike Force Leader Renault Location: Sharkhead Isle Level Range: 25-30 Auto-RSK Level: 30 Villain Groups: Longbow, Arachnos, Coralax Sparcetriel (First Respec Trial) Location: Southeastern Nerva Archipelago Level Range: 25-30 Auto-RSK Level: 30 Villain Groups: CoT, Wyven, Legacy Chain, and Longbow AVs: Thorn Tree Tresparciel (2nd Respec Trial) Location: Northern Nerva Archipelago Level Range: 30-40 Auto-RSK Level: 40 Villain Groups: DE, Circle of Thorns AVs: Thorn Tree Ice Minstral Location: Golden Giza in St. Martial Level Ranges: 35-40[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ellerine sağlık abi. Şahsen benim gibi TF,SF,Respec,Trial mishleri yapmayı sevenler için güzel bir bilgi.[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Virgil Tarikoss 'u bitirdik az önce. 4 saat 38 dakika sürdü. Oyuncuların hepsi hiç bu kadar çabuk bitiremediklerini söyledi hatta 2 tanesi bu 4. deneyişimiz sonunda badge'i aldık dediler. Anlamadım çok da yapılır bişey gibi geldi bana. Sondan bir önceki görevde birisi de debt cap'lemiş ama sonunda geçebilmişler. Ölmeden kaç tane indirdik hesabı ile. Bizim takım çok mu dengeliydi çok mu iyi anlaştık nedense... Takımı yazayım: 4 corruptor: ice kin ice rad rad therm fire therm 1 brute (L40) SS invul (liderimiz de buydu) 1 dominator Plant thorn 1 MM Ninja bişey (çok acemi) Çok eğlendim güzel zaman geçirdim.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Öne çıkan mesajlar