husso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 arkadaslar bu en son cikan ipod dun video oynatanindan aldimda dvdleri transfer edemiyorum bir turlu ama mesela i tunesdan bir dizinin bolumunu alinca oynatiyor nassi halldebilirim bunu yardim edebilcek olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sorunu buldumda baska bir sorun cikti convert edecek program bulamiyorum vob uzantili dosyalari ve video_ts dosyalarini. nerden bulabilirm bilen warmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Sen hangi formata çevirmek istiyorsun videoları? Buraya bi bak. Bide bulamazsan buraya bi bak.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Soruyla alakasız olacak ama , video ipod alanların video oynatabilmeleri için .mov uzantılı doysalar gerekli. Bunun için quicktime pro var ama o da paralı. Biraz aradım ve http://www.videora.com/en-us/Converter/iPod/ adresinden Videora diye bir program buldum, bununla video dosyalarını .mov yapıp ipoda atıp izleyebilirsiniz. edit : çevirtim attım ve baktım, kaliteliydi görüntü ve ses. kötü bir program değil. [Bu mesaj Fly tarafından 22 Aralık 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar