Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilimden ayrıldım

tony_montana

Öne çıkan mesajlar

evet bugün sevgilimden ayrıldım
garip garip istekleri tripler havalar falan..
en sonunda senin derdin ne dediğimde hiçbir şey yokmuş gibi hiiiiç dedi zaten kaç gündür patlamaya hazır olduumdan kıza o sinirle bağırdım çağırdım ve seni bi daha görmek istemiyorum dedim ve bitirdim.

bu arada zamo haklı çıktın dostum bu kızdan gerçekten de bana hayır gelmezmiş...[signature][hline]1905
Sosyal ağlarda paylaş

allam ya varya ahhahahahahahahahhahaha bune lan[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

Madem buraya yazmışın ben de buraya yazıyım..

Kafaya takılması gereken biri değildi.İyi yapmışın kesinlikle.

@Mokoko

Arkadaşım!1!!11!!!birbironbir az yavaş...[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle şuna bi açıklık getiriim kız bizim okulumuzdan biri
önce zamo yla çıkıyodu sonra ayrıldıklarında kız bana yakınlaşmaya başladı kız hafiften kaşar gibi ama günümüzü gün etmek için gezdik tozduk ama gerçekten de zamo nun dediği gibi yanlış adres

en azından kötü bi tecrübe oldu
isteklerine gelince zamoyla neden bu kadar samimisin sana benle ilgili bişey mi anlatıo eğer öleyse söyle vs ...[signature][hline]1905
Sosyal ağlarda paylaş

Değişik bir kızdı onun da öyle sevenleri vardır öyle kabul edicez artık.Neyse ya denizde balık mı bitmiş hayırlısı bu.

Bu arada Mokoko biraz gaz bir arkadaş.Adına özür diliyoruz tony ve ben.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

obaaaa alkış kıyamet
elleri patlayana kadar alkışlar
şak şak şak şak şak

:tebrikz: :tebrikz:
:tebrikz: :tebrikz:[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi...

[Bu mesaj BoDrUmLu tarafından 22 Aralık 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...