Killer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hoş güldüm.Bir tanede benim din hocamla konuştuğum bir diyalogu anlatiyim: -Hocam boy abdesti nasıl alınır? -Hoca anlatır... -Haa sağolun hocam. -Ne durumlarda alınır bilirmisin? -Heh biliyorum hocam meraktan sordum :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben dinciyle bi kere muhattab oldum.ondada ne soracaktım unuttum şimdi.şöyle gelişti " -hocam bişey sorabilirmiyim? -ne o? kalkmıyo mu? -O_o "[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ahahah bazılarına koptum yaw..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 - hocam fantezi kurmak caiz midir? * ölçüsüyle ypmak sevaptır - O_O nsı hocam yaa * güzele bakmak sevaptır çocuğum hayal etmekte bi ihtiyaçtır 2 ibadeti birden yapmak negüzel iştir.. - ??? tamaman gerçektir bu sabah yaşandı..[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 2-3 tanesi hariç bence hepsi de muhteşem:D:lol::lol::lol::lol:[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Quivalen-soth, 22 Aralık 2005 18:41 tarihinde demiş ki: Sj-Halil Kudat -Hocam siz peygamber olmalıydınız.. -Lan sıs kerizekalı, çıık dışarı... ___ -senin anan doktor baban doktor, sen kerizekaalı nasıl çıktın öyle? ___ -Sen o beyninle bi de kitar mı çalıyon keerizekalı (for more Halil Kudat, Check www.eksisozluk.com) o cümleler bizim lise edebiyatçımıza ait ya alla alla bi terslik var hatta senin annen ve baban gayet muhterem insanlar, ama sen pez**** in oğlu demişti derste, bi kerede bi kişiye sığır sürüsü demişti muhau[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar