pc_kopatt Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 nick:pc_KopAT(paladin) lvl:60 clan:white_wolf np:11K server:beramus Sorunlarım:shell bulamadım :D hala çok eziğim :( ühühü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 git kumda oyna ozaman ^^ Kaymonun benden Kürekleride sen getır :D[signature][hline]Name: YASiN31 clan: ---- Server : Ares Lvl: 62 np : 39k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Bayramda 65 olucam jaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 zzzzzzzz sanırım sadece char ın diil ezik olan.saçma saçma topicler açma.[signature][hline]İsim=Fa1L3d Seviye=5x Sunucu=olympia Görev=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: PaMiR, 22 Aralık 2005 20:12 tarihinde demiş ki: git kumda oyna ozaman ^^ Kaymonun benden Kürekleride sen getır :D pamir sen buradada kopmadn mı????[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: PaMiR, 22 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki: ehuehue koptum ya ^^ [signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 charım çok ezikkkkk !...(yardım plsss :D) Bu topic başlığı değil mi? Rüyada değilim değil mi? Yahu oyunda da değilim pianada olsam neyse...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 pc kopat çok ezik yardım pilis[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bilinc senin şu konu ile ilgili bi lafın vardı /pm paticiktedilencilereyeryok diye[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Sinir şey..[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 pm attım info fail verdi :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 öyle bi char açsak içine 30 - 40 milyon doldursak her pm atana 10 k falan versek iyi olur aslında :D[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: bilinc, 22 Aralık 2005 20:26 tarihinde demiş ki: pm attım info fail verdi :D :D[signature][hline]İsim=Fa1L3d Seviye=5x Sunucu=olympia Görev=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Informer, 22 Aralık 2005 20:33 tarihinde demiş ki: öyle bi char açsak içine 30 - 40 milyon doldursak her pm atana 10 k falan versek iyi olur aslında :D öle bişey yaparsanız lk ben yararlanayım lwl 60 we pot parası bile yok:D:D:P:P[signature][hline] [Bu mesaj emir tarafından 22 Aralık 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Abyssde 30 dk kasmayı dene alanla... Pota ihtiyacın da yok. Gayet paran olacak. Yada goblin.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: bilinc, 22 Aralık 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Abyssde 30 dk kasmayı dene alanla... Pota ihtiyacın da yok. Gayet paran olacak. Yada goblin. ;) saol cumartesi sabah ilk iş abbsy[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ama a1 e girilmio:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Türkiye saatiyle 3-4 gibi dene. (gece) Çok temiz girersin...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aL0ne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 walla abyss hıkaye ola bılır ama ne bılım yanına adam al cz de obo felan kes ( orc bandıt leader den bahset mıorum :D orc bandıt officer) nick : ::aLone:: server : ares NP : hatırlamıom :D lvl 60 (ezıq) durum : banned :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Adam pot param yok diyor. Sen boss kesmekten bahsediyon. Nerde scrol nerde pot... Hem lvl 60 mage nasıl obo kesecek? İnsaf yahu...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben ıkınırsam bi de sevgili karus arkadaşlar dürtmezse eski mage karakterlen indiriyodum bilinc. Amma flame kene ;)[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar