Achilles_tr Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 wow oynamaya ilk başladığım lvl 60 rogue'umu satmaya karar verdim.lvl 60 olduktan sonra iyi bir guildim olmadığı için fazla oynamadım sadece AV kastım ya da ironforge'a girdim.şu an kendisinin ZG raidleri düzenliyen gelişme sürecinde olan bir guildi vardır.üstünde full epic kıyafetler ve silahlar bulunmaz dediğim gibi 60 olduktan sonra fazla kasılmamıştır.ayrıca accountumda birçok high lvl char mevcuttur.sorularınız olursa (gear hakkında vs.) email ve msn adresim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 tmm o zmn pazar alanına[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 37 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curufinwe_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Çok kötü bi durum...Keşke satmayıp pvp falan gitsen:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar