Aykan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Kızılay Metrosunda Patlama oldu arkdaşlar ayrıntıları bilmiyorum bilenler yazarsa sewinirim..
bonfbonf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Asparagas olma niteliği yüksek. Sen nereden duydun?[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ordaydım cnm :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sen 17 den beri burdasın 3 saat sonamı aklına geldi? :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
bonfbonf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 O zaman ayrıntıları nasıl bilmiyorsun cnm? Patlamayı duydun, aaa patlama oldu dedin eve mi döndün?[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eve metroyla geleceğim için metroda uçtuğu için geciktim desem ?[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 1-İçeri sokmadılar 2-Soksalarda girmezdim 3-hbrleri izliyeninz vardır die dedim?[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 çokmu sesliydi?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ses deilde her taraftan dumanlar çıkıodu Mİllet kaçışıo fln izliham ne kıymetli bu milietin canı anlamadım.[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
bonfbonf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Angelotti, 22 Aralık 2005 20:02 tarihinde demiş ki: dimi içine girselerdi bombanın Huahua çok iyi ya :) Bu arada 5'te gelmişsin foruma.. Böyle bir patlama olmuş olsaydı 3 saatte bütün haberlerde, bütün haber sitelerinde gözükürdü. Baktım, yok. Anlamadım yani..[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 abi tamam içine girmesinler ama adam kaçarken milleti ezmek zorundamı. Dışarı çıkmışlar hala kaçıolar. olmuş bitmiş[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bomba patlaması değil bir vagonun firen balatasında dolayı yangın çıkmış olu veya yaralı yok metro seferleri durdurulmuş yanan vagonun tahliyesiyle ugraşılıyormuş.[signature][hline]
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 haberlerde falan bişi yok rüya görmüş olmayasın[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben gordum olmus gercekten can ve mal kaybı yokmus yangın cıkmıs vagonların birinde[signature][hline]Zergling günlerden bir gün demiski: Ne giriyon lan charımla...
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 saldırı mı kaza mı?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kaza[signature][hline]Zergling günlerden bir gün demiski: Ne giriyon lan charımla...
laverda Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 umarım yaralanan yoktur.. :([signature][hline]laverda yalan oldu..
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arkadaşlar milllet kaçışıo biri dio patladı biri yangın bende bilemedim.[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya güya ankarada yaşıyos hiç bişiyden haberimis yokk[signature][hline]falling away from me
Öne çıkan mesajlar