Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızılay Metrosunda Patlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Asparagas olma niteliği yüksek. Sen nereden duydun?[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
Ordaydım cnm :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Mesaj tarihi:
O zaman ayrıntıları nasıl bilmiyorsun cnm? Patlamayı duydun, aaa patlama oldu dedin eve mi döndün?[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
eve metroyla geleceğim için metroda uçtuğu için geciktim desem ?[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Mesaj tarihi:
1-İçeri sokmadılar
2-Soksalarda girmezdim
3-hbrleri izliyeninz vardır die dedim?[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Ses deilde her taraftan dumanlar çıkıodu
Mİllet kaçışıo fln izliham ne kıymetli bu milietin canı anlamadım.[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
Angelotti, 22 Aralık 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
dimi içine girselerdi bombanın

Huahua çok iyi ya :) Bu arada 5'te gelmişsin foruma.. Böyle bir patlama olmuş olsaydı 3 saatte bütün haberlerde, bütün haber sitelerinde gözükürdü. Baktım, yok. Anlamadım yani..[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
abi tamam içine girmesinler ama adam kaçarken milleti ezmek zorundamı.
Dışarı çıkmışlar hala kaçıolar.
olmuş bitmiş[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Bomba patlaması değil bir vagonun firen balatasında dolayı yangın çıkmış olu veya yaralı yok metro seferleri durdurulmuş yanan vagonun tahliyesiyle ugraşılıyormuş.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben gordum olmus gercekten can ve mal kaybı yokmus yangın cıkmıs vagonların birinde[signature][hline]Zergling günlerden bir gün demiski:
Ne giriyon lan charımla...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar
milllet kaçışıo biri dio patladı biri yangın bende bilemedim.[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

• Yeni Oluştur...