RedemptioN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hamachi üzerinden Heroes 3 Shadow Of The Death oynuyoruz. Oynamak isteyen herkesi bekleriz. Ağ adı : Suloshiro Şifre : 31693169
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 SOD zaten multi oynanıyor, neden Hamahci üzerinden oynuyorsunuz ki? Anlamadım...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected]
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 lag olmasın diyedir heralde. sınavlar bitsin ben gelirim.
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hamachi'nin lag'e ne yararı var? Şundan soruyorum, oyunu zaten IP 2 IP oynuyoruz. Araya Hamachi'yi sokmak daha fazla lag yaratmaz mı?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected]
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 haftaya sınavlar bir bitsin...[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul
Öne çıkan mesajlar