Syn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Geliorm!![signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b]
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hangi şehirdesiniz?[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b]
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Picciotto olmuşum vaktinde bari bende oyniim..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Valla çok köklü gelişiyoruz pickpocket olcam az kaldı benmde =D e5 basıcaz şimdi mayhemle.. İtalyadaydım newyork dayız şuan hepimiz..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ya ben paso yakalanıorm su an 0 para var ne ... yicem ya Araba hırsızlığı yapmaya calıstm mac sırasında olmadı.Extacy saatmaya çalıştm olmadı napcam :([signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b]
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ya gittim parayı faize yatırdm 1 hafta tek basıma bisi yapamıom ya faizdekileri yicem[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b]
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kelel avcısı ol araba çal sürekli dene dene dene 80.000 lik araba cıkıcak level 4 de e5 bascan[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 peh çok eskiden oynamıştım bayağı şimdi hesabımla gireyim dedim killed falan diye ühühü[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Arkadaslar 2 seviye sonra aile kurucam. Oynuyan herkez eklesin msnimi: [email protected][signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 soldaki menüde Suçların altında Alkollü İçki demiş.. alkolsüz içki mi varmış ya[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Mike, 24 Ağustos 2005 00:19 tarihinde demiş ki: kelel avcısı ol araba çal sürekli dene dene dene 80.000 lik araba cıkıcak level 4 de e5 bascan o nası oluo?
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende pickpocket'in sonlarında bi acc vardı da oldurmuslerdi .. Eger aile gercekten kurulcaksa gene baslarım (: .. Bu arada msn'i aldım mesajlasırız.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 güzel oyuna benziyor.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 valla kazı kazandan 1 milyon kazanınca =) kralı gelse öldüremez =D[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 mike sen bu öküzlükel 100.000.000 kazansan adam olamazsın, gidip 1m in 650k sını kumarda gene kaybettı adam ya. peh rezil
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Olsun ya, kazı kazan lideri oldum ben =D biraz öncede blackjackde 100k gitti ya deli oldum.. Daha level 4 de 5 tane koruma oldu bütün herşeyim var animallah geliyorum father olmaya =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aile kurulacaksa cidden kasalim...
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben kurucam 2 seviye sonra. dişi baronda var kasan. evlenip kurulucak.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hangi sehir...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 mike öldü muhahahahaa[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Mike, 24 Ağustos 2005 14:04 tarihinde demiş ki: Olsun ya, kazı kazan lideri oldum ben =D biraz öncede blackjackde 100k gitti ya deli oldum.. Daha level 4 de 5 tane koruma oldu bütün herşeyim var animallah geliyorum father olmaya =) [signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ahahah mike geberdi. tık tık mayk.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eueheuh üzüldüm yaaa dag gibiydi[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]b
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya yok arkadaş böle oyun olmaz olsun ya shoplifter %40 da gidilmez herşeyim wardı korumam 3 tane geri kalan herşeyim wardı.. Öldünüz Katiliniz size şu mesajı bıraktı:: you are my first kill-nothing personal uyuyodum kalktım bu mesaj her dakka şehir değiştirmek gerekiyo demekki.. olmaz olsun böyle oyun kasmıyorum ya baştan maştan[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Puahauha. Ne morelini bozuyorsunki, tekrar kas adamı biz kesecez zaten.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Öne çıkan mesajlar