Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafya Oyunu :)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

ne zmn saldırmaya baslıyorlar ki ? Su ana kadar kimse saldırmadı bana ... Durup dururken adam oldurdukleri oluyor galiba ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZeuZ, 12 Ağustos 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
ne zmn saldırmaya baslıyorlar ki ? Su ana kadar kimse saldırmadı bana ... Durup dururken adam oldurdukleri oluyor galiba ?
level +1/-1 seviye sana dalabiliyor, profil kisminda sen offline iken nasil karsilik vericegine dair bir bolum var[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D
Sosyal ağlarda paylaş

Evet onu farkettim ve elimden geldigince duzgun bir sekilde ayarladım 4 tane de koruma aldım bana 600.000$ civarı bi rakama patladı. Ustune 300-500 kusur mermi oldu yusuf yusuf oldum tabi (. .. Ama dedigim gibi eger pati ailesi varsa 20 kusur araba yaptım deli gibi kursun cıkar bi ara biseyler ayarlamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk arabamı kaptığım gibi hemen yarışlara gittim ama...

işte ragele ayarlar yaptım daha pek çakmıyorum ve 6 yarışçı seçtim denemek için

sonra yarışçıların ismini gir ekranı çıktı ama kimseyi tanımadığımdan kimsenin ismini girmedim

ve şu an garajımda aracım gözükmüyor ayrıca yarış ekranına girince direk o 6 kişinin ismini gir ekranı çıkıyor bu yarışı iptal edemzmiyim??[signature][hline]name: :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!
Sosyal ağlarda paylaş

bana da aynısı oldu deneme amaclı yaptıgımda. Soyle cozdum , Baglı olan oyuncuların listesine bak bold veya sarı olmayan ve profilleri bombos olan 6 eleman sec onları yaz. Devam'a tıkla acılan ikinci pencerede yarısı iptal et diye bi secenek olucak. Ona tıklayıp arabanı yarıstan garaja atabilrsin. Bu arada bana sofor lazım heist icin oyunda msj gonderirsen sevinirim. Nick --> Leoric ( tekrar yaziim dedim )[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

söylediğin taktik işe yaradı sağol:D şöfer lazım demişsinde daha yeni başladım yani bir şeyden çakmıyorum anca suç işle hapse gir, ara çal hapse gir:D ama yine de işe yararsam seve seve yardım ederim:)[signature][hline]name: :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!
Sosyal ağlarda paylaş

shoplifter olman lasım galiba ): .. Hic tanıdıgın olmaması kotu oluyormus bir sure sonra ((: daha vurulmadk ama bakalım neler gelicek basımıza .. yine de deneriz nikin aynı degil mi ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
las vegas da olupda arabası olan birisiyle yarış yapmak istiyorum.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Shoplifter veya üstü olan varsa e5 baskını yapabilirim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Thief olmak üzereyim =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...