MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 öldüm.. shoplifter olmuştum yine öldüm.. bi adam vardi bruglione dan bi önceki kademede, adamla anlaştık belli bi honour point yollicaktim beni korumasina alcakti.. aldi.. yine de öldürdüler.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ne zmn saldırmaya baslıyorlar ki ? Su ana kadar kimse saldırmadı bana ... Durup dururken adam oldurdukleri oluyor galiba ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yeni başladım oyuna nick: misanthrope paso hapise girdim başa bir şey yapamdım param 0 ehehe:D suç işlemeye çalışıyoruma ama daha beceremedim valla[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 cok ii olmasamda silahımla birlikte 25,000$ gelirim var. arkidislr ekleyin beni de mutos nickim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 %8 şansla kuyumcu soydum ehehe 18 $ varken 650 civarı oldu ahaha şansımı seviyim[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 para kazanmak sorun değil ya.. araba çaliosun 130.000$ geliyor da.. öyle sebepsiz yere öldürüyolar, eğer paranızı cebinizde taşırsanız ölme riskiniz yükseliyor haberiniz olsun. bankaya koyun 20.000$+ yi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: ZeuZ, 12 Ağustos 2005 22:51 tarihinde demiş ki: ne zmn saldırmaya baslıyorlar ki ? Su ana kadar kimse saldırmadı bana ... Durup dururken adam oldurdukleri oluyor galiba ? level +1/-1 seviye sana dalabiliyor, profil kisminda sen offline iken nasil karsilik vericegine dair bir bolum var[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Evet onu farkettim ve elimden geldigince duzgun bir sekilde ayarladım 4 tane de koruma aldım bana 600.000$ civarı bi rakama patladı. Ustune 300-500 kusur mermi oldu yusuf yusuf oldum tabi (. .. Ama dedigim gibi eger pati ailesi varsa 20 kusur araba yaptım deli gibi kursun cıkar bi ara biseyler ayarlamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bu arada edit yerine ikinci kez acıklamam daha iyi olur diye dusundum. Shoplifter oldum heist olayına girmeyi dusunuyorum da aranızda soforluk yapabilcek biri varmı ?? ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ilk arabamı kaptığım gibi hemen yarışlara gittim ama... işte ragele ayarlar yaptım daha pek çakmıyorum ve 6 yarışçı seçtim denemek için sonra yarışçıların ismini gir ekranı çıktı ama kimseyi tanımadığımdan kimsenin ismini girmedim ve şu an garajımda aracım gözükmüyor ayrıca yarış ekranına girince direk o 6 kişinin ismini gir ekranı çıkıyor bu yarışı iptal edemzmiyim??[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bana da aynısı oldu deneme amaclı yaptıgımda. Soyle cozdum , Baglı olan oyuncuların listesine bak bold veya sarı olmayan ve profilleri bombos olan 6 eleman sec onları yaz. Devam'a tıkla acılan ikinci pencerede yarısı iptal et diye bi secenek olucak. Ona tıklayıp arabanı yarıstan garaja atabilrsin. Bu arada bana sofor lazım heist icin oyunda msj gonderirsen sevinirim. Nick --> Leoric ( tekrar yaziim dedim )[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 söylediğin taktik işe yaradı sağol:D şöfer lazım demişsinde daha yeni başladım yani bir şeyden çakmıyorum anca suç işle hapse gir, ara çal hapse gir:D ama yine de işe yararsam seve seve yardım ederim:)[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 shoplifter olman lasım galiba ): .. Hic tanıdıgın olmaması kotu oluyormus bir sure sonra ((: daha vurulmadk ama bakalım neler gelicek basımıza .. yine de deneriz nikin aynı degil mi ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 daha picciotto yum bu gece başladım:) nickim bunun eksiği -misanthrope[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 las vegas da olupda arabası olan birisiyle yarış yapmak istiyorum.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bu konuyu uplayip varolana yazmadığın için yarışmıcam seninle..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 3 hafta oynamadim otomatikman biri tarafindan olduruldum shoplifter olmustum onu olmak icin bile cok kasmistim bence oyun cok sariyor belli bir yerden sonra birakamiyorsunuz hele bir de aile kurmaya kadar cikmasi yani don luga kadar cikmasi cok hos herkese tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Picciotto dan sonra rank artışı daha da mı yavaşlıyor ? Eğer öyleyse bitmez gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Evet piciotto %90 ım atlicam şimdi de korkuyorum öldürücekler diye eheh[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 abi bişi sorucam kayıt oldum ama yandaki seçenekler fln filan hepsi ingilizce türkçesi yoqmu ya[signature][hline][ quote ]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 profilden türkçe seçeneğini aktif et[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Shoplifter veya üstü olan varsa e5 baskını yapabilirim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 nıahah hep bu kokuşmuş karı çıkıo baskında deli oldum.. Yokmu daha pati, oynayan ? Shoplifter olan? Az kaldı köklü geliyoruz yani[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben Thief olmak üzereyim =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Geçen ay FHM de okumuştumda üşenmiştim başlamaya, güzel mi bari. Ogame in tadini verir mi ?[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar