vimpir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oldum ya :( gece indrimis birisi beni beyler eger oyundan zevk almak istiyorsaniz baslarda kimsenin parasini calmadin ben pek takmamistim ama bana taktilar :D, 3 gunluk emegim uctu gitti allahtan miras birakmistim 1 arkadasa mal varligimin %40 i ona gitti:)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 dedim sana di mi birinden çalma, düşman alma başına diye :D neyse geçmiş olsun :)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya peki bu skiller neye göre artiyor, azalıyor bi bakıyorum yüzde 90 la soyabiliyorum, yüzde 37 iniyo sonra[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 skill dusmuyorki sadece yuzdeler degisiyor rank her yaptigin olayda artiyor, ne kadar cok olursa yuzdelerde okadar artiyor ya ben su profildeki "Counterfire settings" ne anlama geldigini anlamadim:([signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 paso hapis atiyolar, bıktırdı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 walla pickpocket oldugumda hapisi pek gormemistim :)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 daha yeni basladiysan "Picciotto" olana kadar mapus manyagi olman lazim hem mafya olmak kolaymi iceri girip cikicaksinki seklin olsun :D ya beyler birisi "Counterfire settings" olayini anlattin tabi anliyan varsa[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hapisten cikmak icin para harcamiyorsun dimi??? sakin ya seviyene gore 1,2 dk icerde kaliyorsun hepsi bu cikmak icin para harcama bosuna tabi acelen yoksa[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 nedense mafyayı sevmiorum ben ya...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: vimpir, 15 Haziran 2005 12:26 tarihinde demiş ki: daha yeni basladiysan "Picciotto" olana kadar mapus manyagi olman lazim hem mafya olmak kolaymi iceri girip cikicaksinki seklin olsun :D ya beyler birisi "Counterfire settings" olayini anlattin tabi anliyan varsa Counterfire settings benim bildiğim kadarıyla birisi sen bilgisayarının başında yokken birisi sana saldırdığında senin de aynı anda ona saldırmanı sağlıyordu galba.. ps: uzun zaman oldu, yanlışsa özür dilerim[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 peki ne yapmak lazim bu ayari :)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 walla onu bilmiyorum işte :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oyundan kucuk 1 alinti :); bizim arkadasa msj gelmis su id li cinayete tanik oldunuz isterseniz "obay" da satabilirsiniz bizim elemanda 50.000$ la acilis yapmis simdi adami olduren adam ve olen adamin arkadaslari kapisiyorlar 200.000$ i gecti eger olen adamin arkadasi kazanirsa kimin oldurdugunu ogrenicekler:), olduren elemanda acayip iceri girdi suan icin :D[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ya beyler bu uye olurken sordugu referer ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 boş bıraksanda olur veya paticik.com yaz, reklam olsun :) ps: kim tavsiye etti anlamında yazılmış herhalde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 15 Haziran 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oy oy 60.000 dolarlık araba çaldım, kendimden geçtim hemen kumar oynuycam :=[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: babayigit, 15 Haziran 2005 18:10 tarihinde demiş ki: Ya beyler bu uye olurken sordugu referer ne? gerek yok ama Referer = Other/Tell Friend/altindaki link kismindaki sayiya karsilik geliyor.[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arkadaslar eger hemen yatmamak istiyorsaniz kimseden araba yada para calmayin ve ilk para buldugunuzda direk silah alip crimes/Shoot the beer bottle at a 100 meters and gain some aiming skills calisin, killing skill baska turlu gelmiyor.Silahiniz olmadan calismiyor "Shoot the beer bottle at a 100 meters and gain some aiming skills"[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf [Bu mesaj vimpir tarafından 16 Haziran 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 vimpir sağol böyle şeyleri öğrendikçe yaz :) ya bide arbayı kurşun haline getiriyormuşuz o nasıl oluyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 16 Haziran 2005 07:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 o cok ilerde oluyor aile kuruldugu zaman kursun fabrikasi filan kuruyorsun eritiyorsun arabalari:) bu arada rankin nedir hesit yapariz senle :) hazirlan[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 120k param oldu, uber olmuşmuyum?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 oyundaki nickin ne :) ekliyim seni[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 aynı, forgiver[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: forgiver, 16 Haziran 2005 14:24 tarihinde demiş ki: 120k param oldu, uber olmuşmuyum? lol ben zamanında 6milyon dolardan aşağı kumar oynadığımı hatırlamıyorum :D sonra tabi aileme yamuk yaptığım için vurmuşlardı :Ds[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya peki ölünce geri gelme yok mu birde kafasına esen beni öldürebilir mi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar