Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafya Oyunu :)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

oldum ya :( gece indrimis birisi beni beyler eger oyundan zevk almak istiyorsaniz baslarda kimsenin parasini calmadin ben pek takmamistim ama bana taktilar :D, 3 gunluk emegim uctu gitti allahtan miras birakmistim 1 arkadasa mal varligimin %40 i ona gitti:)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vimpir, 15 Haziran 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
daha yeni basladiysan "Picciotto" olana kadar mapus manyagi olman lazim hem mafya olmak kolaymi iceri girip cikicaksinki seklin olsun :D ya beyler birisi "Counterfire settings" olayini anlattin tabi anliyan varsa

Counterfire settings benim bildiğim kadarıyla birisi sen bilgisayarının başında yokken birisi sana saldırdığında senin de aynı anda ona saldırmanı sağlıyordu galba..

ps: uzun zaman oldu, yanlışsa özür dilerim[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

oyundan kucuk 1 alinti :); bizim arkadasa msj gelmis su id li cinayete tanik oldunuz isterseniz "obay" da satabilirsiniz bizim elemanda 50.000$ la acilis yapmis simdi adami olduren adam ve olen adamin arkadaslari kapisiyorlar 200.000$ i gecti eger olen adamin arkadasi kazanirsa kimin oldurdugunu ogrenicekler:), olduren elemanda acayip iceri girdi suan icin :D[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar eger hemen yatmamak istiyorsaniz kimseden araba yada para calmayin ve ilk para buldugunuzda direk silah alip crimes/Shoot the beer bottle at a 100 meters and gain some aiming skills calisin, killing skill baska turlu gelmiyor.Silahiniz olmadan calismiyor "Shoot the beer bottle at a 100 meters and gain some aiming skills"[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf

[Bu mesaj vimpir tarafından 16 Haziran 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 16 Haziran 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
120k param oldu, uber olmuşmuyum?

lol ben zamanında 6milyon dolardan aşağı kumar oynadığımı hatırlamıyorum :D
sonra tabi aileme yamuk yaptığım için vurmuşlardı :Ds[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...